NaslovnicaVijestiBayern ima krticu u timu, Guardiola: To nije moj problem

Bayern ima krticu u timu, Guardiola: To nije moj problem

Trener Bayerna iz Münchena Pep Guardiola rekao je da će taj nogometni klub morati riješiti problem krtice u ekipi pošto to nije njegov problem. List Bild je ove nedjelje prenio da je Guardiola nakon eliminacije iz Lige prvaka u utorak bio ljut na liječnički tim Bayerna, jer nije imao dobre informacije o brzom oporavku nogometaša Atletico Madrida Diega Godina, koji se našao u ekipi Diega Simeonea.
Guardiola

Atletico je zahvaljujući golu postignutom u gostima izbacio Bayern iz polufinala Lige prvaka, a dvomeč je završen neriješenim rezultatom 2:2.

Informacija Bilda o ljutnji Guardiole je posljednja u nizu tvrdnji koje su došle u medije od neimenovanog izvora iz Bayerna.

Ranije u sezoni u medijima je izašlo da je Guardiola izgubio strpljenje za nekolicinu zvijezda u ekipi zbog njihove lošije fizičke pripremljenosti, uključujući i Artura Vidala, au javnost su izašli i njegovi taktički planovi za prvenstvenu utakmicu protiv Borussije iz Dortmunda 2013. godine.

Španjolski trener je optužio navodnog špijuna da štetit ekipi pokušavajući podrije njegov rad. Guardiola će na kraju sezone napustiti Bayern i u srpnju preuzeti Manchester City.

“Nisam se iznenadio što je informacija objavljena, to se često događa. Ali, ono što se događa u svlačionici treba ostati u svlačionici. Osoba koja odaje informacije medijima ne shvaća da ne nanosi meni štetu, nego timu. Ne znam tko je on i sada nemam vremena da ga tražim, ali razumijem njegovu namjeru: on želi povrijediti mene, ali time povređuje ekipu i klub. To je problem za klub, ne za mene”, rekao je Guardiola, prenijeli su britanski mediji.

Guardiola je dodao da je planirao ostati duže u Bayernu. On je 2013. godine potpisao trogodišnji ugovor, ali ipak tijekom zime nije odlučio da ga produži.

“Kada sam došao, nisam mislio da ću ostati samo tri godine. Ali, donio sam odluku da napustim klub i mislim da je to prava odluka”, dodao je bivši trener Barcelone.

On je djelomično prihvatio ocjenu da je neuspješan, pošto nije osvojio Ligu prvaka, ali je rekao da je ekipa brzo prevazišla razočaranje zbog eliminacije iz tog natjecanja i da je spremna da ovog vikenda osvoji titulu u Bundesligi. Bayern će igrati protiv Ingolstadta i potreban mu je bod da osvoji titulu.

“Ako ocijena mog rada zavisi od toga da li sam osvojio Ligu prvaka, onda nisam uspio. Ako ljudi tako misle, onda to moram prihvatiti. Sve smo pokušali. Bio sam vrlo sretan u Bayernu, za sve smo se borili. Znao sam da ćemo u nekom trenutku izgubiti, ali zanimalo me na koji način. Poraz od Real Madrida (2014) mogu pripišem sebi, ali protiv Barcelone (2015) i sada protiv Atletica smo dali sve”, rekao je on.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Naravno da nije lako. Željeli smo igrati u finalu, ali nismo uspjeli. Sada moramo se posvetimo narednoj utakmici, treba nam bod da osvojimo titulu. Utakmice u završnici sezone su uvijek teške. Ingolstadt je imao ludu sezonu, namučili su nas u prvom dijelu”, dodao je Guardiola.

Bayern je prvi na tablici sa 82 boda, a Borussia iz Dortmunda ima pet manje. Ingolstadt zauzima deveto mjesto sa 40 bodova.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!