NaslovnicaVijestiBayern Munchen spreman aktivirati otkupnu klauzulu od 35 miliona eura za jednu...

Bayern Munchen spreman aktivirati otkupnu klauzulu od 35 miliona eura za jednu od zvijezda ovog Svjetskog prvenstva!

Prema pisanju njemačkih medija, Bayern Munchen u svoje redove planira dovesti jednu od zvijezda ovog Svjetskog prvenstva, a riječ je o defanzivcu Francuske Benjaminu Pavardu.

Bayern Munchen želi Pavarda

22-godišnji igrač Stuttgarta je privukao pažnju brojnih klubova svojim sjajnim nastupima u Rusiji ovog ljeta, a pored Bayerna, za njega interes pokazuju i Arsenal, Tottenham Hotspur, te Napoli.

[su_bet365_100bonus]

Ipak, kako otkrivaju vrlo pouzdanje njemačke novine Bild, Bayern Munchen je vodeći u utrci za njegov potpis, te će aktivirati njegovu otkupnu klauzulu u vrijednosti od samo 35 miliona eura.

Pavard je u Stuttgart stigao u ljeto 2016. godine za pet miliona eura iz Lillea, u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru, te je pomogao njemačkom klubu da izbori povratak u Bundesligu. Prošle sezone su završili na sedmom mjestu, a 22-godišnjak je odigrao 34 utakmice u ligi, te dvije u njemačkom kupu, te pritom postigao jedan gol. Izbornik Francuske Didier Deschamps ne samo da ga je uvrstio na konačnu listu od 23 igrača koja su otišla u Rusiju, već ga je koristio tokom svih 90 minuta u tri od četiri do sada odigrane utakmice na prvenstvu.

[su_games]

Naime, on je igrao u prve dvije utakmice grupne faze protiv Australije i Perua, a zatim je odmorio u posljednjem kolu protiv Danske, da bi na utakmici osmine finala protiv Argentine postigao po mišljenju mnogih najbolji gol cijelog prvenstva. ‘Trikolori’ su slavili rezultatom 4-3, te prošli u četvrtfinale, gdje ih očekuje susret protiv Urugvaja, koji je u osmini finala slavio protiv Portugala rezultatom 2-1.

Nakon pobjede protiv ‘Gaučosa’, Pavard je komentarisao svoj gol: “Lopta je odskočila prije nego je došla do mene, nisam ni razmišljao o udarcu. Samo sam opucao i pokušao ju zadržati nisko. Pokušao sam ju opucati u smjeru iz kojeg je došla, što mi napadači često govore. Ne mogu opisati kako se osjećam nakon takvog gola, ovo je vrlo emotivan trenutak.” Zatim je komentarisao i svoju proslavu: “Uklizao sam na koljenima i svi su došli do mene. Nisam navikao postizati golove, tako da nemam nekakvu posebnu proslavu. Srce je bilo za moju djevojku, koja me je gledala na tribinama. Nakon utakmice sam također nazvao i svoje roditelje, podržavali su me toliko vremena i ovaj gol posvećujem i njima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!