NaslovnicaVijestiBayern Munich ušao u utrku za Javier Hernandeza

Bayern Munich ušao u utrku za Javier Hernandeza

Bayern Munich ušao u utrku za Javier Hernandeza. Bivši napadač Manchester Uniteda je povezan sa Arsenalom i Liverpoolom, ali Carlo Ancelotti je navodno zainteresovan za potpis meksikanskog reprezetntativca ovog ljeta.

Bayern Munich ušao u utrku za Javier Hernandeza

Bayern bi mogao ući u utrku za potpis Javier Hernandeza ovog ljeta, prema pisanju fichajesa.

Hernandez je u impresivnoj formi od dolaska u Bayer Leverkusen prošlog ljeta i do sada je postigao 21 gol.

Carlo Ancelotti, koji će zamijeniti Pep Guardiolu ovog ljeta, trenirao je napadača dok je bio na posudbi iz Manchestera Uniteda u Real Madridu i navodno je zatražio od direktora Bayerna da pripremi ovaj transfer za meksikanskog reprezentativca.

Hernandez je također rekao da ima drage uspomene u radu sa Ancelottijem, koji mu je dao šansu u Madridu, kada nije mogao da se probije u Unitedov prvi tim.

Javier “Chicharito” Hernández Balcázar (Guadalajara, 1. lipnja 1988.) meksički je nogometaš koji trenutačno nastupa za TSV Bayer 04 Leverkusen, na posudbi iz Manchester Uniteda. Prvi je meksikanac u povijesti engleskog prvoligaša.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Igrač je meksičke reprezentacije od 2009., a ima već tri postignuta pogotka na Svjetskim nogometnim prvenstvimai to na SP 2010. i SP 2014. godine. Za svoj debitantski klub, Guadalajaru, postigao je 26 pogodaka u 64 nastupa.

Hernández je sin Javiera Hernándeza Gutiérreza, koji je igrao za klub Tecos i Meksiko na Svjetskom prvenstvu 1986. Hernández je također unuk Tomása Balcázara koji je igrao za Guadalajaru i Meksiko na Svjetskom prvenstvu 1954. Balcázar je 1954., tada u svojoj 22. godini, postigao pogodak Francuskoj, a Javier Hernández je 2010., također sa 22 godine, postigao pogodak reprezentaciji Francuske.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!