NaslovnicaVijestiBayern odustao od dovođenja Alexisa Sancheza

Bayern odustao od dovođenja Alexisa Sancheza

Bayern odustao od dovođenja Alexisa Sancheza

Minhenski Bayern povukao se iz utrke za transfer nogometaša Arsenala Alexisa Sancheza zbog dolaska Jamesa Rodrigueza iz Reala. Predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge istaknuo je da je takvu odluku donio trener Carlo Ancelotti jer mu više nisu potrebna pojačanja u napadu.

bayern odustao

“Nismo više zainteresirani za Sancheza. Napravili smo dogovor s Ancelotijem da nam više nije potreban napadač.”, rekao je Rummenigge za njemački Kicker.

Sanchezu je na taj način otpala jedna opcija jer je Bayern pokazivao ozbiljno interesovanje, pa se sada čini da je najbliži Manchester Cityju ili ostanku u Arsenala. Čileanski krilni nogometaš, kome je ostalo još godinu dana ugovora s Arsenalom, izazrazio je nezadovoljstvo što londonskim tim nije konkurentniji u borbi za trofeje i spremnost da ode ovog ljeta.

Evo šta je Nemanja Matić zatražio od uprave Chelseaja!

FOTO: Evo kako će Manchester City izgledati sljedeće sezone

Manchester United na rubu potpisivanja trećeg velikog pojačanja ovog ljeta

Jose Mourinho objasnio zašto United nije uspio potpisati Alvaro Moratu

[su_live_koeficijenti]

Sa druge strane Arsenal je odustao od kupnje igrača na Sanchezovoj poziciji jer su u klubu uvjereni da Čileanac ostaje. Ipak, da je Sanchez na izlaznim vratima govori i to što nije otišao s timom na turneju u Australiju i Kinu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!