NaslovnicaVijestiBayern prihvatio ponudu Intera za Vidala: Ubjedili su klub, ali ih je...

Bayern prihvatio ponudu Intera za Vidala: Ubjedili su klub, ali ih je igrač odbio

Bayern prihvatio ponudu Intera za Vidala: Ubjedili su klub, ali ih je igrač odbio! Inter užurbano traži nova pojačanja u želji da ostanu u korak sa ambicioznim gradskim rivalom Milanom. Prvi pokušaj kupovine neke zvijezde nije prošao uspješno. Klub, u ovom slučaju Bayern je prihvatio ponudu ali ih je igrač, u ovom slučaju Vidal glatko odbio. Razlog je pomalo čudan.

Ubjedili su klub, ali ih je igrač odbio

 

Kako prenose eminentni italijanski i čileanski mediji, Arturo Vidal je imao priliku da promjeni klub. Interes za njega je pokazao milanski Inter, koji je poslao zvaničnu ponudu bavarskom gigantu koja je i prihvaćena. Vidal zbog gustoće na sredini terena Bayerna više nije nezamjenljiv, te su za igrača koji je već u zrelim godinama Bavarci ekspresno prihvatili ponudu koja je iznosila čak 57 miliona eura. Ali kada je Inter napravio drugi korak, te kada su započeli pregovore došlo je do problema. Velikog problema.

>> Transfer glasine: Strootman napušta Romu, Lucas Moura se seli na Otok, Tottenham dovodi još jedno veliko pojačanje

Vidal je pokazao interes da napusti Bayern. Kada je čuo da neki klub želi platiti toliki iznos za njegove usluge te da su mu spremni ponuditi veću platu nego u Bayernu, bio je vrlo zainteresovan. Ali kada mu je agent otkrio ime kluba, odmah je odbio ponudu.

[su_live_koeficijenti]

Kako govore izvori bliski Vidalu, on je odbio Inter zbog poštovanja prema Juventusu a svi znamo kakav rivalitet vlada između ova dva kluba te da je Vidal u prošlosti sa veliko uspjeha nosio dres Juventusa. Ukoliko je ovo istina za ovaj potez mu trebamo skinuti kapu, jer u današnje vrijeme kada poštovanja skoro i da nema u nogometu, ovakav potez je za svaku pohvalu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!