NaslovnicaVijestiBayern sprema ponudu za Sancheza, Guardiola dovodi beka, Costa i Terry odlaze...

Bayern sprema ponudu za Sancheza, Guardiola dovodi beka, Costa i Terry odlaze u Kinu

Ako je vjerovati navodima The Telegrapha, prvak Njemačke Bayern Munchen je vodeći u utrci za potpis Alexisa Sancheza iz Arsenala.

Bayern sprema ponudu za Sancheza

Bavarci su spremni ponuditi 55 miliona funti za čileanskog reprezentativca, koji odbija produžiti ugovor sa “Topnicima” nakon razočaravajuće sezone u kojoj nisu izborili Ligu prvaka. Sanchez je postigao 24 gola u svim takmičenjima ove sezone, te je najbolji igrač tima.

Trener Bayerna Carlo Ancelotti je uvjeren da će dovesti 28-godišnjaka, za kojeg su još zainteresovani Chelsea, Manchester City, Paris Saint Germain, te Juventus.

Guardiola imenovao

Druga špekulacija dana je da Manchester City sprema ponudu od 50 miliona funti za lijevog beka Juventusa Alexa Sandra. Tu informaciju je objavio engleski The Mirror.

Guardiolin tim od početka sezone ima problema sa bekovskim pozicijama, a ‘Stara dama’ bi prodajom Sandra mogla dosta zaraditi, s obzirom da je kupljen za samo 23 miliona funti iz Porta.

Henry

Kineski superligaš Tianjin Quanjian je gotovo sve dogovorio sa napadačem Chelseaja Diegom Costom, koji će napustiti Englesku ovog ljeta, a njegov suigrač i kapiten ‘Plavaca’ John Terry bi mogao otići zajedno s njim put Kine, prenosi The Sun.

Bivši engleski reprezentativac ima ugovor do kraja sezone sa Chelseajem, a Tianjin mu je spreman ponuditi primamljiv dvogodišnji ugovor.

Vlasnik kluba Shu Yuhui ovog ljeta želi dovesti tri velika imena iz Europe, a Costa i Terry su dva od ta tri.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!