NaslovnicaVijestiBAYERN U NOVOM RUHU: Dolaze dva vrhunska krilna igrača, Robben i Ribery...

BAYERN U NOVOM RUHU: Dolaze dva vrhunska krilna igrača, Robben i Ribery imaju odlične naslijednike

Njemački gigant Bayern iz Münchena bacio je oko na dva krilna napadača, kojima je pored pozicije zajednička i cijena a iznosi asztonomskih 60 milijuna eura. Robben i Ribery će u dresu Bavaraca od naredne sezone imati sporednu ulogu jer u klub vjerovatno stižu – Leon Bailey i Rodrigo Moreno.

vrhunska krilna igrača

Bavarci će kupovati ovo ljeto. To je evidento. Bayern München mora pojačati krilne pozicije jer dvojac Robery više nije u cijetu mladosti, a danas su se u medijima pojavila  dva zanimljiva imena, koja su se našla na popisu želja višestrukog njemačkog prvaka.

>> Giuseppe Marotta potvrdio: Novo pojačanje stiže na kraju ovog mjeseca!

ESPN izvještava da će Bayern  20-godišnjim Bayenapraviti sve što je moguće da bi u svoje redove doveli sjajnog nogometaša Bayera iz Leverkusena Leona Baileya, a  druga meta Bavaraca je također ove sezone fenomenalni krilni napadač Valencije, Rodrigo Moreno. Bailey je ove sezone jedan od najboljih i najvrućjih nogometaša Bundeslige a mnogi mediji su ga povezivali sa prelaskom u Englesku,

Ukoliko bi karijeru nastavio u Bayernu, evidentno je da bi u budućnosti mogao nositi i dres Njemačke, s obzirom na njegov reprezentačni status.

[su_bonus]

Moreno je nedavno potpisao novi ugovor s Valencijom s otkupnom klauzulom od 120 milijuna eura, a Marca je nedavno izvijestila da je vodstvo Valencije spremno pustiti ga za iznos koji bi iznosio polovicu vrijednosti njegove otkupne klauzule. ESPN tvrdi da će Bayer iz Leverkusena  imati isty financijska potraživanja za Leona Baileya.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!