NaslovnicaVijestiBayernova najbolja prilika došla je nakon čak dva zaleđa!?

Bayernova najbolja prilika došla je nakon čak dva zaleđa!?

Momčad Juppa Heynckesa sinoć je na Allianz Areni bila bolja, ali je izgubila. Bavarci danas žale za svim promašenim prilikama, ali treba istaknuti da je kod jedne od najboljih Bayernovih prilika prethodila zaleđa. Bilo kako bilo, na kraju to nije bio gol pa se navijači Real Madrida neće previše žaliti..

Na slici iznad vidi se situacija iz 68. minute sinoćnje polufinalne utakmice Lige prvaka između Bayern Munchena i Real Madrida. U gornjoj slici stoper Bayerna nadskače stopera Real Madrida i gura loptu u prostor za Roberta Lewandowskog koji više od metra u zaleđu. Lewadowski gradi loptu za Mullera tako što gura Sergija Ramosa,a zatim Muller nespretno prima loptu i ona se odbija od Lewandowskog koji je ponovno u zaleđu (slika dolje) nakon čega je Thomas Muller promašio loptu. Da je ovo bio gol navijači Real Madrida itekako bi imali materijala da se žale, no srećom po suca Bjorna Kuipersa ovo nije bio gol.

[su_bet365_app]

No ima i Bayern materijala da se žali. Već u prvoj minuti dogodila se sporna situacija kada je iz jednog nespretnog odbijanca Robert Lewandowski ostao sam u petercu Reala i bio je spreman da ubaci loptu na Muller koji je nečuvan na drugoj strani, ali u tom trenutku dolazi do kontakta s leđa gdje je Dani Carvajal gurnuo Bayernovog napadača. Slična situacija kao kada je Real Madridu sviran penal protiv Juventusa za prolaz u polufinale.

[su_champions_league]

Mnogi će reći kako je sudac mogao dati još koji žuti karton i jednima i drugima, ali jednostavno takav je bio kriterij. Osim promašenih prilika momčadi će žaliti i zbog ozljeda. Bayern prije same utakmice nije mogao računati na Alabu, Vidala, Neuera i Comana, a tokom utakmice ostali su i bez Boatenga i Robbena dok je Zinedine Zidane ostao bez Dani Carvajala, a otprije nije mogao računati na Nacha tako da je zadnjih 15-ak minuta desnog beka igrao Lucas Vasquez koji je prirodni krilni napadač.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!