NaslovnicaVijestiBayernova poruka Interu: Zaboravite na njega!

Bayernova poruka Interu: Zaboravite na njega!

Bayernova poruka Interu: Zaboravite na njega!

Predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge odbio je bilo kakvu mogućnost da zvijezda minhenskog kluba napusti Bayern ovog prijalznog roka uprkos natpisima medija da Inter priprema ozbiljnu ponudu za nogometaša bundesligaškog kluba.

poruka interu

Kako su pisali mediji u Italiji, Nerazzurri su pripremili ponudu od 50 milijuna eura za transfer bivšeg veznjaka Juventusa, Artura Vidala i upravo s njim bi željeli da pokušaju osvojiti titulu prvaka u sljedećoj sezoni.

[su_live_koeficijenti]

Ubrzo se oglasio i trener Bayerna, Carlo Ancelotti koji je rekao da Inter slobodno može prestati da pokušava da dovede čileanskog nogometaša, jer on neće napustiti Bayern, bar ne u ovom prijelaznom roku. Predsjednik Bayerna, Karl-Heinz Rummeniga rekao je da je 100% siguran da će Čileanac ostati nogometaš Bayerna i u sljedećoj sezoni.

FOTO: Evo kako će izgledati Real Madrid sljedeće sezone

BROJE MILIJUNE: Evo koliko iznosi nova Unitedova ponuda za Matića!

“Sto posto sam siguran da će Arturo ostati u Bayernu, on je za nas ključni igrač. Nisam se čuo ni sa kim iz Intera, već sam samo pročitao natpise medija. Odluka da Arturo ostane kod nas je donesena davno. Ancelotti je već pričao s njim.”, riječi su Rummenigea.

“Kada Bayern odluči da ne proda igrača, novac nije uopšte nije bitan.”, rekao je Rumennige a potom se dotakao i Renata Sanchesa.

“Razmatramo njegovu situaciju. On želi da igra stalno, ali to u Bayernu nije lako. Pričat ću o tome sa Carlom, ima još vremena, bez žurbe.”, rekao je predsjednik Bavaraca koji je priznao da ga neki klubovi žele dovesti na pozajmicu, čak 10 njih.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!