NaslovnicaVijestiBenitez napokon progovorio o svađi između Bale-a i Ronalda

Benitez napokon progovorio o svađi između Bale-a i Ronalda

Benitez napokon progovorio o svađi između Bale-a i Ronalda. Posljednjih dana i nedjelja, evropski mediji uporno forsiraju priču u vezi sa navodnim lošim odnosom između Cristiana Ronalda i Rafe Beniteza.

Benitez napokon progovorio o svađi

Razlog koji navode jeste to što trener Real Madrida u jednom trenutku nije želio da kaže da je Ronaldo najbolji na svijetu, a sam Rafa Benitez takve navode o svađi opisuje kao laži.

“Postoje dobri novinari, a postoje i oni čiji su interesi protiv Real Madrida. Svi griješimo, ali mediji imaju plan kojim rade protiv ovog kluba. Pričaju da imam problema sa Ronaldom i da ne razgovaramo. To su laži. Razgovaramo svaki dan”, rekao je on.

Kada je u pitanju odnos Portugalca i Velšanina kao dvije najveće zvijezde ekipe, Benitez je jasan.

“Njih dvojica se slažu sasvim dobro. Najbitnije je da imaju zajednički cilj, a to je da pomognu Real Madridu”, istakao je trener Real Madridai nastavio:

“Sve to što mediji pišu i sugeriraju da su oni u svađi, to su laži. Novinari će napisati bilo što samo da budu što čitaniji. Mogu samo da vam kažem da su sva ta nagađanja lažna i stavimo tačku na to.”

“Navjeća prednost imati igrača kao što je Ronaldo je to što vam on daje 50 golova po sezoni, a to je po meni velika prednost za nas. Dok golovi dolaze ja sam potpuno smiren”, rekao je Rafa Benitez.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!