NaslovnicaVijestiBenitez svojom izjavom o Cristianu Ronaldu najavio sutrašnju utakmicu

Benitez svojom izjavom o Cristianu Ronaldu najavio sutrašnju utakmicu

Rafa Benitez ima fascinantan odnos sa Cristianom Ronaldom.

OIR_resizer

Nakon što je Španjolac ovo ljeto sjeo na klupu ‘Kraljeva’, mnogi ga nisu najbolje prihvatili jer su igrači voljeli Carla Ancelottija.

Ronaldo i Benitez nisu se voljeli još dok je Portugalac igrao u redovima Manchester Uniteda, a Španjolac je bio na klupi Liverpoola.

Benitez je svijet, a ponajviše samog Ronalda, šokirao svojom novom izjavom.

Osim što je pričao u sutrašnjoj Ligi prvaka, Benitez je odgovorio i na pitanje je li Ronaldo najbolji igrač kojeg je trenirao.

“On je odličan nogometaš, ali ne mogu sa sigurnošću reći da je najbolji jer sam trenirao još dobrih igrača”, ispalio je Rafa.

Ma, tko bi to mogao biti bolji, Rafa?!

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

[touchcarousel id=’2′]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!