NaslovnicaVijestiBenitez: U naredne dvije godine on može biti najbolji igrač na svijetu

Benitez: U naredne dvije godine on može biti najbolji igrač na svijetu

U naredne dvije godine on može biti najbolji igrač na svijetu, izjavio je Benitez. Velški napadač ima potencijal da postane izuzetan igrač, ako bude čuvao svoj nivo napretka i napredovat će, u skladu sa svojim bivšim trenerom Real Madrida.

U naredne dvije godine on može biti najbolji igrač na svijetu

Bivši trener Rafael Benitez je podržao Gareth Bale-a da se razvije u najboljeg igrača na svijetu u dvije godine.

Španac je otpušten nakon manje od šest mjeseci na Santiago Bernabeu, sa izvještajima da je izgubio podršku svlačionice i ključnih igrača.

Ipak, trener je rekao da su on i Gareth Bale razvili blizak radni odnos, a Velšanin je prerastao u centralnu figuru u njegovom napadu tokom svog kratkog boravka u Realu.

Benitez je potvrdio da je njegova zvijezda, Gareth Bale, bio jedan od najvećih profesionalnih igrača tokom njegovog boravka u glavnom gradu Španije i očekuje velike stvari koje dolaze, ako bude sačuvao svoj nivo napretka.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Nikada nisam imao problema sa Garethom. On je vrlo solidan profesionalac koji je slušao”, rekao je 55-godišnjak novinarima.

“On je radio svoj posao na terenu i u teretani također.”

“Ali ono što najviše vidim u njemu je poboljšanje. Postoje područja njegove igre na kojim još uvijek mora raditi. On može biti još bolji.”

“Očigledno, on je vrlo dobar igrač sada. Međutim, u nekoliko godina, ako se bude dobro nosio sa pritiskom i bude radio naporno kao i do sada, ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg ne može biti najbolji na svijetu.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!