NaslovnicaVijestiDa li je dominaciji velike trojke u Španiji došao kraj? Kada vidite...

Da li je dominaciji velike trojke u Španiji došao kraj? Kada vidite spisak reprezentacije ove države, sve će vam biti jasno

Španjolski izbornik Robert Moreno objavio je popis igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice, na kojem se nalazi i tri debitanta. Ansu Fati i Dani Olmo ostali su bez poziva.

Privremeni španjolski izbornik Robert Moreno odabrao je igrače za nadolazeće utakmice kvalifikacija protiv Norveške i Švedske, a mnogi su sa nestrpljenjem čekali spisak jer su se u Hrvatskoj proširile glasine da će Dinamov nogometaš Dani Olmo dobiti poziv te da će 16-godišnji napadač Barcelone Ansu Fati također debitovati. Na kraju, ništa od toga.

MAURIZIO SARRI ZA NJIH NEMA MJESTA: Juventus prodaje tri zvijezde u siječnju!

Na spisku se nalaze tri debitanta, i to branič Seville Sergio Reguilon, branič Villarreala Pau Torres i njegov klupski kolega Gerard Moreno. Čini se da je španjolski trener jako impresioniran nogometašima Villarreala, jer je  pozvao i veterana Santiaga Cazorloa, koji je ranije u karijeri bio važan član španske reprezentacije.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Također je uočljivo da u španjolskoj reprezentaciji nastupaju samo četiri igrača iz velike trojke – Barcelone, Real Madrida i Atletico Madrida – Sergio Busquets, Dani Carvajal, Sergio Ramos i Saul Niguez.

Sastav nacionalnog tima:

Golmani: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Pau Lopez (Roma).

Branitelji: Dani Carvajal (Real Madrid), Isus Navas, Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Llorente (Real Sociedad), Sergio Reguilon (Seville), Raul Albiol (Villarreal), Pau Torres (Villarreal), Juan Bernat (Paris Saint Germain) ), Inigo Martinez (Atletski)

Vezni igrači: Rodri (Manchester City), Dani Ceballos (Arsenal), Santi Cazorla (Villarreal), Pablo Sarabia (Paris Saint Germain), Sergio Busquets (Barcelona), Luis Alberto (Lazio), Thiago Alcantara (Bayern München), Saul Niguez ( Atletico Madrid), Fabian Ruiz (Napoli)

Napadači: Gerard Moreno (Villarreal), Mike Oyarzabal (Real Sociedad), Rodrigo Moreno (Valencia)

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!