NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pogba ide u Real, Arsenal dobio ponudu za Aubameyanga, Newcastle...

Transfer glasine: Pogba ide u Real, Arsenal dobio ponudu za Aubameyanga, Newcastle dovodi pojačanje iz Evertona

Zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji je otvoren i završava se tek 31. siječnja. U Francuskoj i Španjolskoj traje do ponoći posljednjeg dana ovog mjeseca, a u Njemačkoj i Italiji do šest i osam sati navečer. Donosimo vam nekoliko najzanimljivih transfer glasina za danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayern htio dovesti Pedrija

Bayern je Barceloni pokušao ukrasti Pedrija prije nego što je potpisao novi ugovor sa katalonskim klubom, javljaju njemački mediji. U toj namjeri nisu uspjeli i sada u novom ugovoru Pedrijeva otpusna klauzula iznosi milijardu eura.

Arsenal poslao ponudu za Vlahovića i sada čeka odgovor

Arsenal još uvijek čeka odgovor Fiorentine na ponudu koju su poslali za napadača Dušana Vlahovića, pišu talijanski mediji. Topnici su poslali veliku ponudu i spremni su sačekati odgovor koliko god je potrebno u nadi da će on biti pozitivan.

Newcastle dovodi pojačanje iz Evertona

Newcastle do kraja ovog siječnja želi dovesti pojačanje u obrani. Prema pisanju engleskih medija, nova meta je 27-godišnji branič Evertona Yerri Mina. Njegova vrijednost u ovom trenutku iznosi 20 milijuna eura.

Chelsea želi mladu zvijezdu Barcelone

Katalonski mediji pišu kako je Chelsea zagrijan za dovođenje jednog od najvećih talenata iz Barcelone. Radi se o 17-godišnjem Gaviju, kojeg je engleski klub spreman platiti 50 milijuna eura.

Barcelona i Chelsea se bore za istog igrača

Barcelona i Chelsea žele dovesti istog igrača iz Ajaxa Nicolasa Tagliafica, navodi TyC Sports. Oni pišu kako je nizozemski klub već naveo cijenu igrača, te da se radi o sedam milijuna eura, što je prihvatljiva cijena za oba tima.

Arsenal dobio ponudu za Aubameyanga

Arsenal je dobio neobičnu ponudu za Pierre-Emericka Aubameyanga. Al-Nassr iz Saudijske Arabije poslao je ponudu od 6.7 milijuna funti za Gabonca. Aubameyang nije igrao za Arsenal otkako ga je Mikel Arteta izbacio iz tima i uzeo mu kapetansku traku. Međutim, nije poznato da li ga londonski klub želi pustiti tako jeftino, s obzirom da se radi o najplaćenijem igraču na Emiratesu.

Gerrard želi dovesti Suareza u Aston Villu

Novi menadžer Aston Ville Steven Gerrard želi dovesti svog bivšeg suigrača Luisa Suareza. Englez je na Villa Park već doveo Coutinha sa kojim je također igrao u Liverpoolu. Bio je u odličnim odnosima sa Suarezom u igračkim danima, a sada se Urugvajac navodno želi vratiti u Premier ligu.

Pogba ide u Real?

Engleski mediji pišu kako je Paul Pogba Manchester Unitedu najavio svoj transfer u Real Madrid. Francuzje pod ugovorom do kraja lipnja ove godine i moći će besplatno napustiti Old Trafford na kraju sezone. Real Madrid već duže vrijeme želi bivšeg igrača Juventusa u svojim redovima.

[SPECIJALNA PROMOCIJA] Otvori račun za klađenje i uzmi besplatnih 25€ besplatnih bonus kredita dobrodošlice za nove igrače

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!