NaslovnicaVijestiAncelotti otkrio budućnost Luke Modrića, odbio komentirati Mbappea

Ancelotti otkrio budućnost Luke Modrića, odbio komentirati Mbappea

Carlo Ancelotti prvi put ove godine obratio se novinarima na konferenciji za medije. Iako je povod bio sutrašnji prvenstveni susret između Reala i Mallorce, fokus se najmanje stavio na tu utakmicu. Ono što najviše zanima sve koji prate Real jesu pitanja vezana uz trenutni igrački kadar.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Produžili ste ugovor s Realom iako ste daleko odmakli s pregovorima oko preuzimanja Brazila?

Cijeli svijet zna da sam pregovarao s Brazilskim nogometnim savezom da preuzmem njihovu reprezentaciju. Ponosan sam što su me htjeli, ali činjenica je da sam ih držao u pripravnosti čekajući da mi Real ponudi produženje ugovora. Hvala Brazilcima na razumijevanju jer čim je stigla Realova ponuda, prihvatio sam je. Ponosan sam i na to što je Real želio da potpišem nastavak suradnje puno prije isteka prethodnog ugovora.

Vaši ključni braniči Alaba i Militao su ozbiljno ozlijeđeni, a pred vama je vrlo naporan raspored. Hoćete li u zimskom prijelaznom roku kupovati stopera?

Ne. Imamo Nachoa i Rüdigera. Tchouameni i Carvajal mogu igrati i kao centralni braniči. Ponavljam, zbog čestih špekulacija, u siječnju nećemo kupovati braniče.

Što će biti s Lukom Modrićem? Od prije tri dana može pregovarati sa zainteresiranim klubovima jer mu na ljeto ističe ugovor s Realom.

Modrić, kao i Kroos i Nacho, kojima također istječu ugovori za šest mjeseci, sam odlučuje što će učiniti. Njegova budućnost je u njegovim rukama.

Dolazi li Kylian Mbappe u Real na ljeto?

Neću odgovoriti na to pitanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!