NaslovnicaVijestiBenzema ponovo napao Valbuenu

Benzema ponovo napao Valbuenu

Benzema ponovo napao Valbuenu! Napadač Real Madrida, Karim Benzema, u intervjuu za francuski magazin L’Equipe, napao je Valbuenu i optužio ga da izmišlja priče samo da bi naštetio njegovom ugledu.

Benzema ponovo napao Valbuenu

Karim Benzema i Mathias Valbuena već neko vrijeme su na ratnoj nozi. Nakon afere sa pornografskim snimcima u kojima nastupa Valbuena, javnost u Francuskoj se obrušila na Benzemu i stala na stranu Valbuene. Benzema je izbačen iz reprezentacije, zbog toga je propustio i Euro 2016. godine u Francuskoj. Njegov ugled u domovini je obrušen, pa je zato Benzema za L’Equipe otvorio dušu i rekao da Valbuena izmišlja stvari kako bi sam sebe izvukao.

“Nešto strarno nije uredu s njim. To je sve njegova priča u koju je upleten. Sada ponovo čujem da bi on igrao sa mnom, a dobro znate šta je u prošlosti govorio. Govorio je o meni kao o najvećem neprijatelju, o nekome ko mu javno prijeti i ko ga zastrašuje. A sada bi ponovo igrao sa mnom.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Rekao je da nikada ne bi podnio prijavu da je znao da sam ja u to upleten. Godinu i pol dana sam bio njegov najveći neprijatelj. Srušio je ugled mog imena i moje porodice. Prošlo su skoro dvije godine od kako mi je onemogućen kontakt sa mojim najboljim prjateljem, Karimom Zenatijem inače bi on morao ići u zatvor. Valbuena mora prestati sa ovim i stvarno ne znam zašto me uopšte uzima u usta.”

>> Mandžukiću nude 5 miliona eura po sezoni

“Govori da sam njegov neprijatelj, da sam ga htio opljačkati. Mora prestati lagati, jer me to čini nervoznim. Što se tiče seks snimka, trebao je reći šta se stvarno dogodilo i onda ne bi bilo nikakvih problema.” – završio je Benzema.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!