NaslovnicaVijestiBenzema se dogovorio sa klubom iz Premier lige?!

Benzema se dogovorio sa klubom iz Premier lige?!

Napadač Real Madrida, Karim Benzema, navodno je postigao dogovor sa klubom iz Premier lige, i ostalo je još da se dva kluba usaglase oko obeštećenja…

Bivši napadač Lyona u velikoj je krizi ove sezone, te nikako ne uspijeva da pronađe golgetersku formu, pošto je postigao samo dva gola u La Ligi, u kojoj madridski klub zaostaje ogromnih 19 bodova za najvećim rivalom Barcelonom.

Sve više kruže glasine kako Zinedine Zidane planira “renoviranje” momčadi, a zamjena za Benzemu je visoko na listi njegovih prioriteta.

[su_premierleague]

Navodno, francuski napadač je već pristao da se preseli u redove Arsenala, ali pitanje je mogu li Gunnersi zadovoljiti Realove finansijske prohtjeve.

Los Blancosi traže čak 52 milijuna funti za Benzemu, dok klub sa Emiratesa zasad nudi 35 milijuna, što je poprilično mimoilaženje.

Dok klubovi tek treba da pronađu zajednički jezik, Benzema je navodno rekao Arseneu Wengeru kako želi da pređe u Arsenal.

Transfer glasine: Chelsea dovodi napadača iz velikog rivala, Kroos napušta Real ukoliko ne dovedu ovog igrača, Tottenham i Real prave veliku trampu igrača

Real pripremio 300 milijuna eura za ljetni shopping, a ovo su želje!

Gunnersi su nedavno ostali bez Alexisa Sancheza koji se preselio u Manchester United, dolazak Aubameyanga je još uvijek u magli, pa Benzemu vide kao nekoga ko bi mogao da im donese dodatni kvalitet u napadu.

Benzema je prošao Lyonovu nogometnu akademiju i nastupio 81 put u dresu francuske reprezentacije. Igrao je na EP-u 2008, a u sezoni 2008/2009. u Ligue 1 bio je prvi strijelac, samo tri sezone nakon profesionalnog debija. Na kraju iste sezone potpisao je ugovor s Lyonom i postao jedan od najplaćenijih fudbalera u Francuskoj.

Srpnja 2009. objavljeno je da su Lyon i Real Madrid postigli dogovor oko prelaska francuskog napadača u kraljevski klub. Real je Lyonu platio 35 milijuna eura.

U Realu je odigrao 387 utakmica u svim natjecanjima, u kojima je postigao 187 golova i upisao 106 asistencija. Osvojio je 3 naslova Lige prvaka.

Nakon velikog skandala sa suigračem iz reprezentacije Mathieuom Valbuenom krajem 2015 godine, kojeg je ucjenjivao snimkom seksa, Benzema je odstranjen iz reprezentacije Francuske, te prema riječima Didiera Deschampsa, sigurno neće biti vraćen u nacionalni tim dok je on trener.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!