NaslovnicaVijestiBernd Leno otkrio u koji klub bi mogao preći sljedećeg ljeta

Bernd Leno otkrio u koji klub bi mogao preći sljedećeg ljeta

Golman Bayer Leverkusena Bernd Leno otkrio je kako su ga prošlog ljeta kontaktirali čelnici Napolija kako bi pokušali dogovoriti njegov transfer, te da ne zna hoće li braniti u Bundesligi i sljedeće sezone.

Leno odlazi u Napoli

Napolitanci su trenutno u potrazi za novim golmanom, s obzirom da će Pepe Reina po svemu sudeći otići na kraju sezone nakon što mu istekne ugovor sa klubom. Talijanski mediji su nedavno objavili vijest kako je za njegove usluge zainteresovan AC Milan, a sportski direktor Rossonera je i sam potvrdio kako postoji interes za dovođenje Španjolca.

Leno je rekao: “Ne znam što će se dogoditi sljedećeg ljeta, svi znaju da se ovdje osjećam ugodno. Tu sam već sedam godina, ne moram nužno napustiti Bayer Leverkusen. Čast je biti povezivan sa velikim klubovima kao što je Napoli. Oni su me pokušali dovesti prošlog ljeta, ali Bayer niiije dozvolio transfer.

Napoli nije jedini klub izvan Njemačke koji pokazuje interes za 26-godišnjaka. Pored njih, želi ga i Arsenal. ‘Topnici’ su sličnoj golmanskoj situaciji kao i Napoli, s obzirom da bi Petr Čech uskoro mogao završiti profesionalnu karijeru.

[su_no1forfootball]

Leno je skupio šest nastupa za reprezentaciju Njemačke, a ukupno 26 utakmica u Bundesligi ove sezone, osam puta je sačuvao svoju mrežu netaknutom. On je u ljeto 2011. godine stigao u Bayer Leverkusen na posudbu iz Stuttgarta, a sredinom sezone je otkupljen njegov ugovor za 7,5 miliona eura, i od tada je ukupno u dresu ‘apotekara’ odigrao ukupno 296 utakmica u svim takmičenjima, te 98 puta sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Bayer se trenutno nalazi na četvrtom mjestu u Bundesligi sa 44 osvojena boda nakon 26 odigranih kola, te za trećeplasiranom Borussijom Dortmund zaostaje jedan bod. Na drugom mjestu sa 46 osvojenih bodova nalazi se Schalke, dok je uvjerljivo vodeći Bayern Munchen sa čak 66 osvojenih bodova. Oni će u nedjelju, u okviru 27. kola, gostovati kod posljednjeplasiranog Kolna, te im je potrebna pobjeda ukoliko žele ostati u utrci za Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!