NaslovnicaVijestiBet at home kladionica daje fantastičan bonus za klađenje!

Bet at home kladionica daje fantastičan bonus za klađenje!

Bet at home kladionica je pokrenula zanimljivu i primamljivu akciju kojom daju bonus, odnosno uvećavaju svaki depozit svakog novog i starog korisnika a koja traje do 17.8. Ova promocija idealna je kako bi napuniti račun sredstvima, prije nego se sezona zahukta, i svatko tko se ozbiljnije kladi trebao bi je iskoristiti!

Bet at home svim korisnicima, koji naprave depozit do 17.8. daje 50% bonusa na svaku uplatu do maksimalno 200€ što je fantastično priika za napuniti račun sredstvima, prije nego nova sezone počne. 

Dakle, ukoliko uplatiti 400€ dobiti ćete 200€ bonusa, međutim ukoliko uplatite i manji iznos, i on će biti uvećan za 50%. Npr. ako uplatite 100€ dobiti ćete bonus od 50€.

bet at home BONUS

Uz to što svim novim korisnicima daje 50% bonus na prvu uplatu, do 100€ (ukoliko se registrirate te uplatite 200€ na kladioničarskom računu imati ćete 300€), svim postojećim a i novim korisnicima uz navedeni bonus za nove, daju dodatni bonus za sve korisnike (i nove i postojeće) do iznosa od 200€. Više o bet-at-home kladionici, jednoj od najvećih i najboljih svjetskih kladionica, saznajte ovdje.

Kako uzeti bonus?

  1. Prijavite se (registrirajte se ako je potrebno) i izvršite uplatu na svoj račun.bet at home kladionica uplata
  2. Kliknite na “Uzmite bonus” u upravljanju računom.
  3. Unesite bonus kod BET15 – gotovo!Bet at home kladionica uzmite bonus
  4. Nakon toga 50% uplaćenog iznosa (maksimalno do 200 EUR) bit će nadodano na Vaš račun.bet at home kako uzeti bonus

Pravila i uvjeti bonusa

  • Ova bonus ponuda vrijedi od 03.08.2015 (12:00 CEST) do 17.08.2015 (12:00 CEST).
  • Bonus kod je “BET15” i mora biti unešen najkasnije do 17.08.2015 (12:00 CEST) u upravljanju računom pod “Uzmite bonus”. Poslije isteka ovog roka, korisnik više nema pravo na bonus.
  • Maksimalni iznos bonusa je 200 EUR. Korisnici koji uplate više od 400 EUR dobiti će samo 200 EUR u obliku bonusa od bet-at-home.com .
  • Vrijednosti mogu varirati ako korisnik nije odabrao EUR kao valutu svog bet-at-home.com kladiteljskog računa. Odlučujući faktor je zemlja iz koje korisnik dolazi.
  • Ukoliko već postoji aktivni bonus, upisani bonus bit će postavljen u red čekanja. Svi dodatni bonusi mogu se aktivirati pod “Moje promocije” kada se uvjeti trenutnog bonusa ispune ili se bonus iznos izgubi. Bonus se mora aktivirati unutar 90 dana nakon što je upisan.
  • Bonus iznos ovisi o trenutnom stanju na računu u vrijeme aktivacije. Međutim, taj iznos ne smije biti veći od ukupnog zbroja svih uplata tijekom bonus perioda. Kod bankovnih transfera gleda se datum kada je uplata sjela na naš bankovni račun.
  • Uplata i bonus moraju se odigrati 4 puta na listiće s minimalnim ukupnim koeficijentom od 2.00 (za pojedinačne kao i sve kombi oklade) unutar 90 dana od trenutka kada je bonus upisan, prije nego bude moguća isplata s računa. Korisnici koji uplate više od 400 EUR moraju odigrati ukupno 2400 EUR. Ako se uvjeti bonusa ne ispune, bet-at-home.comzadržava pravo da oduzme bonus iznos, kao i dobitke proizašle iz istog.
  • Bonus može biti dodijeljen samo nije izvršena niti jedna isplata s kladiteljskog računa u periodu bonus akcije.
  • Uplaćeni iznos, iz kojeg se izračunava iznos bonusa, kao i svi dobici vezani su za vremenski period bonusa i ne mogu se isplatiti prije isteka istog.
  • Ovaj bonus vrijedi isključivo za sportsko klađenje, klađenje uživo kao i za virtualno klađenje. Ostali bet-at-home.com proizvodi nisu uključeni u ovu ponudu.
  • Bonus važi samo za jedan kladiteljski račun po osobi, obitelji, kućanstvu ili računalu. Ako postoji opravdana sumnja u zloupotrebu pravila (otvaranje lažnih kladiteljskih računa, grupno igranje) ili sumnja u “balance betting”, bet-at-home.com zadržava pravo da oduzme bonus i sve njime ostvarene dobitke.
  • Korisnici iz Armenija, Bjelorusija, Bugarska, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Italija, Izrael, Letonija, Litva, Luksemburg, Mađarska, Meksiko, Norveška, Portugal, Rumunjska, Rusija, Sjedinjene Američke Države, Španjolska, Srbija, Švedska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija ne mogu učestvovati u ovoj bonus akciji.
  • Uzimanjem bonusa svaki korisnik automatski prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opća pravila poslovanja bet-at-home.com objavljena na www.bet-at-home.com.bet-at-home.com zadržava pravo da, po svom nahođenju, u svako doba promijeni ili ukine ovu ponudu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!