NaslovnicaVijestiBetfair vam nudi udvostručenje vašeg dobitka na točan rezultat oklade

Betfair vam nudi udvostručenje vašeg dobitka na točan rezultat oklade

Vrlo zanimljiv dan Lige prvaka je ispred nas, a Betfair vam nudi udvostručenje vašeg dobitka kod klađenja na točan rezutlat.

Postavite okladu na točan rezultat bilo koje utakmice večerašnje Lige prvaka i ako na poluvremenu bude X, te ako u konačnici pogodite toačn rezultat, Betfair će udvostručiti Vaš dobitak.

Betfair Offer

Klađenje na točan rezultat je veoma popularno fudbalsko klađenje za mušterije koje igraju na manje uloge. Prihvatljive utakmice možete vidjeti u banneru ispod.

12837228_10153639997911919_1952944228_o

12810356_10153639997916919_964131835_o

Dakle, ako se npr. kladite da će Chelsea pobijediti PSG sa 2:1, na navedenu okladu Betfair daje 11,00 što je možda i najbolji koeficijent na tržištu. Ako uplatite nor. 10€ i točno pogodite rezultat, dobit ćete 110€.

Ako pak na poluvremenu bude neriješen rezultat, a na kraju pogodite toan rezultat, neće dobiti samo 110€, već duplo, dakle 220€ na 10€ uloženih. Sa druge strane, ako na poluvremenu ne bude X, ne gubite ništa, ukoliko i tad točno pogodite rezultat, uredno ćete biti isplaćeni po koeficijentu koji ste igrali.

Pravila promocije

  • Oklada na točan rezultat mora biti uplaćena prije početka utakmice.
  • Maksimalni ulog koji sudjeluje u ovoj promociji jest 10€. Ukoliko se uplati veći iznos, dobitak na iznos od 10€ biti će udvostrućen ukoliko su ispunjeni preduvijeti.
  • Ako timovi na poluvremenu igraju neriješeno, koeficijent se udvostručava.
  • Korištenjem opcije Cashout, odnosno isplate prijevremenog dobitka, automatski se diskvaificirate iz ove promocije.
  • Bonus će biti uplaćen kroz 12 sati od završetka utakmice
  • Možete sudjelovati u promociji ako ste iz jedne od sljedećih zemalja; UK, Rep. of Ireland, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia, Canada, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Finland, Georgia, Gibraltar, Hungary, Iceland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Republic of Moldova, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Solomon Islands, Sweden, Switzerland, Ukraine

Dakle promocija vrijedi i za igrače  iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore… .

Pored svega toga Betfair ima fantastične koeficijente i u ostalim ponudama.

Q4dUsw6

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!