NaslovnicaVijestiMOURINHO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo što je rekao o mogućem otkazu...

MOURINHO BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo što je rekao o mogućem otkazu u Manchester Unitedu!

Mourinho bez dlake na jeziku. Evo što je rekao o mogućem otkazu u Manchester Unitedu! Manchester United se vratio na pobjedničke puteve nakon što su ostvarili pobjedu od 2-0 nad Burnleyom tijekom vikenda.

Mourinho bez dlake

Negativnosti je bilo mnogo na Old Traffordu nakon teškog početka sezone sa porazima u Brightonu i Tottenhamu, pojačavajući strahove da je Jose Mourinho doživio sindrom treće sezone.

Međutim, nevjerojatno je kako tjedan dana može promijeniti stvari i uzimanje sva tri boda sa Turf Moora je sada smirilo stvari u klubu.

To je unatoč činjenici da su neki navijači plaćali da avion preleti preko stadiona sa natpisom: “Ed Woodward – stručnjak za neuspjeh.”

U početku igre nije bilo nedostataka, s time da je Romelu Lukaku nastavio svoju bogatu formu iz prošle sezone sa golom ovog vikenda.

[su_bet365_100bonus]

Paul Pogba je imao izvrsnu priliku za postizanje gola, no njegov penal je obranjen od strane Joe Harta i Marcus Rashfordov crveni karton je ostavio kiseo ukus u ustima.

Ipak, još je bilo mnogo toga u nastupu o čemu se moglo radovati i to je očito bilo mišljenje Mourinha koji je izgledao prilično zadovoljno nakon utakmice.

Išao je do najbližih navijača, srdačno je predao jaknu mladom obožavatelju, a na konferenciji za novinare je čak bio i nasmiješen – to je točno.

Pokazuje se da Mourinho sada nije ljut i da postoji dosta razloga da sugeriše kako je ova utakmica protiv Burnleya početak njihove ‘dobre’ sezone i povratka u formu.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, to nije zaustavilo novinara koji je okušao svoju sreću sa prilično negativnim pitanjem, kojeg je navodno postavio Mourinhu nakon konferencije za novinare.

Radeći za talijansku La Repubblicu, pitao je Mourinha o mogućnosti njegovog otpuštanja od strane Uniteda i dao je očaravajuće iskren odgovor.

55-godišnjak je odgovorio: “Ako me otpuste, imate li ikakvu ideju koliko novaca bi mi morali platiti?!”

“Kažu da sam u opasnosti, ali ne mislim da je to tako.”

Klasičan Mourinhov odgovor sa naglašanim pojašnjenjima na kraju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!