NaslovnicaVijestiBEZ MILOSTI: Ugledni časopis bez imalo srama napao Niku Kovača!

BEZ MILOSTI: Ugledni časopis bez imalo srama napao Niku Kovača!

Niko Kovač započeo je svoju epizodu na klupi Bayerna veoma obećavajuće, ali je u posljednjih nekoliko tjedana njegov tim pao u veliku krizu kojoj se ne nazire kraj.

U posljednjih sedam prvenstvenih utakmica, Bavarci su osvojili samo osam bodova, što je, naravno, uključilo alarm na najvišoj razini u Münchenu. Pod utjecajem kritika najviše, pored pojedinih nogometaša, ispašta i hrvatski strateg.

Bivša ZVIJEZDA Barcelone se NUDI Realu! Jedan od najboljih želi na Santiago Bernabeu

Sada ga je također napao i ugledni časopis France Football, časopis koji inače dodijeljuje Zlatnu loptu. Francuski tjednik nije birao riječi. „Niko Kovač u Bayern zvuči kao greška u castingu. Nasljednik Jupp Heynckesa nema DNK za veliki klub kao što je Bayern”, napisali su u francuskom časopisu, a kasnije su dodali i da je Kovač u lošim odnosima sa svojim igračima.

„U samo nekoliko tjedana uspio je da se posvađa sa skoro cijelom svlačionicom. James Rodriguez, najbolji igrač prošle sezone, više ne igra kao lani. Protiv Dortmunda je ostao na klupi a Bayern je izgubio treću prvenstvenu utakmicu.”

U France Footballu uvjereni su da je Bayern pogriješio s izborom Kovača, koji je bio na klupi Frankfurt jedan od otkrića prošle sezone. „Kovač nije ni taktički potkovan, niti dovoljno jaka ličnost da u red dovede igrače poput Riberya, Robbena, Müllera i drugih. U Bayernu se vjerojatno kaju što su olako odustali od Thomasa Tuchela.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!