NaslovnicaVijestiBEZOBRAZAN ODGOVOR: Evo što je Jose Mourinho odgovorio nakon što je novinar...

BEZOBRAZAN ODGOVOR: Evo što je Jose Mourinho odgovorio nakon što je novinar kritikovao njegov tim!

Manchester United je jučer doživio neočekivan poraz na gostovanju kod Brighton & Hove Albiona. Domaćin je slavio rezultatom 3-2, a golove su postizali Glenn Murray, Shane Duffy i Pascal Gross, dok su se u timu ‘Crvenih vragova’ na listu strijelaca upisali Romelu Lukaku i Paul Pogba.

Mourinho napao novinara

Navijači engleskog velikana, kao i engleski mediji, su kao glavnog krivca za poraz optužili Josea Mourinha, koji je i u ovu sezonu krenuo sa istom defanzivnom taktikom.

[su_bet365_100bonus]

Manchester United se tokom ljeta povezivao sa dovođenjem brojnih igrača, posebno u defanzivnoj liniji. Prve mete su bile zvijezde Tottenham Hotspura, Leicester Cityja i Bayerna Toby Alderweireld, Harry Maguire i Jerome Boateng, ali niti jedan od njih nije stigao na Old Trafford. Navijačima je nakon današnje utakmice bio jasan razlog zbog kojeg je Mourinho toliko želio dolazak novog centralnog defanzivca, s obzirom da su Eric Bailly i Victor Lindelof odigrali katastrofalno.

Portugalski stručnjak je nakon današnje utakmice dao jako zanimljiv odgovor na kritike. Naime, novinar BeIN Sportsa ga je nakon poraza pitao da li ovakav nastup priliči klubu kao što je Manchester United, na što je Portugalac odgovorio: “Napravili smo greške i kažnjeni smo za to.”

[su_poker]

Zatim, na tvrdnju novinara da njegovom timu nedostaje komunikacije na terenu, Jose je rekao: “Moraš biti fantastičan u svom poslu da imaš mogućnost da sa tribina pričaš o odnosu između igrača.”

Ipak, novinar je jednim dijelom i u pravu, s obzirom da Romelu Lukaku i Anthony Martial jučer u 60 minuta, koliko su zajedno proveli na terenu, nisu razmijenili niti jedno dodavanje. Pored toga, komunikacija između štoperskog dvojca Bailly-Lindelof također nije postojala. Manchester United se trenutno, nakon nekompletiranog drugog kola, nalazi na desetom mjestu u Premier ligi sa tri osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!