NaslovnicaVijestiBijesni navijači Arsenala poručuju zvijezdi kluba: Idi u Kinu!

Bijesni navijači Arsenala poručuju zvijezdi kluba: Idi u Kinu!

Navijači Arsenala izgubili su strpljenje, te su u revoltu poručili zvijezdi kluba da ide u Kinu!

U Arsenalu je “izbio požar” pred put u Beograd i utakmicu protiv Crvene Zvezde u četvrtak.

[su_premierleague]

Prvenstveni poraz od Watforda u posljednjem minutu raspalio je bijes kod navijača “topnika”, iscrpljenih od brojnih dugogodišnjih frustracija zbog loših rezultata svog tima. Na meti fanova najviše su se našli Mesut Ozil i Granit Xhaka, glavni krivci za poraz u Watfordu, čak treći u prvih osam kola.

Njemačkom reprezentativcu turskog podrijetla 29. rođendan nije protekao u najboljoj atmosferi. Klub je na zvaničnom Twitter nalogu uputio čestitke Ozilu kao što je i red, ali je zatim uslijedila žučna reakcija arsenalovaca.

Transfer glasine: Ronaldo od uprave zatražio novog golmana, Barca želi duo iz Uniteda, Rafa Benitez uskoro preuzima novi klub

“Poklonite mu kartu za selidbu u Kinu”, “Slavljeniče, vrijeme je za raskid ugovora”, “Sretan rođendan veliki ratniče”, “Zar on još uvijek igra za nas” – samo su neke od brojnih sarkastičnih poruka, a neki su navijači tražili da se klupski twitter ugasi u narednih nekoliko dana.

Na sve to nadovezao se i bivši branič Arsenala, Martin Keown koji je u TV komentaru kao glavnog krivca za poraz od Watforda označio Ozila.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“On je glavni krivac jer je propustio veliku priliku za vodstvo od 2:0. Ne znam da li za njega postoji budućnost u ovom timu Arsenala i znam da izgleda da njega konstantno napadam, ali mislim da je morao da prelomi utakmicu. Ne znam je li mu uopće stalo”, rekao je Keown.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!