NaslovnicaVijestiDidier Drogba: Vjerujte mi, da želim da budem sa Chelseajem, bio bi...

Didier Drogba: Vjerujte mi, da želim da budem sa Chelseajem, bio bi sa njima

Da želim da budem sa Chelseajem, bio bi sa njima, izjavila je legenda kluba sa Stamford Bridge-a. Didier Drogba je odbacio izvještaje i špekulacije koje ga povezuju sa povratkom u Chelsea, rekavši da se zalaže za Montreal Impact.

da želim da budem sa Chelseajem

Drogba je izgledao spreman da se povuče kako bi se zauzeo za trenersku ulogu na Stamford Bridge-u pod vodstvom privremenog menadžera Guus Hiddinka.

Međutim, 37-godišnjak kaže da namjerava nastaviti svoju igračku karijeru.

“Vjerujte mi, da želim da budem sa Chelseajem, bio bi sa njima.”

Drogba se pridružio Montrealu prošlog ljeta nakon što je njegovoj karijeri u Chelseaju došao kraj.

Postigao je 11 golova u 11 utakmica za svoj tim u MLS-u.

[su_bet_at_home_1]

Internacionalac Obale Slonovače kaže da je i dalje u potpunosti posvećen Kanadskom klubu, iako je nezgodno povrijedio koljeno i trenutno je van terena.

“Sezona je duga i to nije vrijedno rizika. Nije da ne želim da igram, ali to je samo zato što ne mogu igrati, zbog koljena…”

“Otkako sam došao moj fokus je bio na moj tim. Ovdje sam da igram i da pobijedim. Radim sve što mogu, zajedno sa timom, kako bi bili sigurni da radimo bolje nego prošle godine. To je vrlo jednostavno.”

Didier Drogba se Chelseaju pridružio 2004. godine i osvojio četiri naslova Premier lige u dva navrata na Stamford Bridge-u.

Chelsea sutra igra protiv Stoke-a na Stamford Bridge-u. Koeficijent na Guus Hiddinkov tim je 1.50, dok je na Stoke 7.50. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 4.50. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Chelsea i ostale timove.

qnuxMoD

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!