NaslovnicaVijestiBild: Ovaj trener preuzima Bayern na ljeto!

Bild: Ovaj trener preuzima Bayern na ljeto!

Njemački list Bild navodno već ima informaciju o tome koji će trener preuzeti Bayern od ljeta, te tvrdi da je Heynckes samo privremeno rješenje!

trener

Bivši trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel sljedeće će godine preuzeti klupu Bayerna iz Munchena, tvrdi Bild.

Njemački list, inače veoma dobro obaviješten oko dešavanja u bavarskom gigantu, navodi da će Jupp Heynckes definitivno biti u Bayernu samo do kraja sezone kao privremeno rješenje nakon otkaza Carlu Ancelottiju.

[su_live_koeficijenti_v2]

Tuchel se dokazao u Borussiji i prije toga u Mainzu i spreman je odgovoriti visokim zahtjevima u Bayernu, a zanimljivo je da je Heynckes već zna za takav splet događaja.

Transfer glasine: Chelsea pronašao nasljednika Contea, Mourinho ponovo kupuje u Benfici, Barcelona dovodi igrača Atletic Bilbaoa

Liverpool odredio cijenu za Coutinha: Evo koliko će Barcelona morati da plati ukoliko ga želi dovesti na Camp Nou

Heynckes se po treći put vratio u Bayern jer najbolje zna igrače i situaciju u klubu, a od ljeta će povjerenje dobiti 44-godišnji stručnjak jer se smatra da je bolje rješenje od mladog Juliana Nagelsmanna iz Hoffenheima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Takvu priču podgrijao je i predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge riječima da poslije odlaska Ancelottija nitko nije bio protiv dolaska Tuchela, ali da trenutak nije bio idealan.

Thomas Tuchel je u svojoj trenerskoj karijeri vodio drugi tim Augsburga (2007-2008), Mainz (2009-2014), te Borussiju Dortmund (2015-2017). Sa Dortmundom je osvojio njemački Kup u sezoni 2016/17.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!