NaslovnicaVijestiBilić ga očajnički želi zadržati u svojoj ekipi

Bilić ga očajnički želi zadržati u svojoj ekipi

Bilić ga očajnički želi zadržati u svojoj ekipi. Veznjak se klubu pridružio iz Marseille-a u ljeto i od tada je postao jedan od najboljih plejmejkera u zemlji, postigao je šest golova i pružio četiri asistencije. Menadžer West Hama, Slaven Bilić želi da Dimitri Payet potpiše novi ugovor sa klubom i želi da zadrži ovog veznjaka.

Bilić ga očajnički želi zadržati u svojoj ekipi

Payet je postao jedan od vodećih veznjaka lige još od dolaska u West Ham u ljeto, postigao je šest golova i četiri asistencije u 18 utakmica.

Francuski internacionalac je pomogao West Hamu da dođe na šestu poziciju u Premiershipu i potpisao je petogodišnji ugovor po dolasku na Upton Park, a sada je Bilić spreman da 28-godišnjaku ponudi novi poboljšani ugovor sa novim uvjetima.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Mi se krećemo, klub se kreće, sa novim stadionima, prihodima i sve što imamo se kreće ka boljem i najvažnije je održati korak i zadržati najbolje igrače, pa i dodati neke nove koji su potrebni. Dimitri Payet je naš najbolji igra – nemam nikakvih problema da to kažem ovako javno.”

“Naravno, volio bi da ostane dugoročno i bude sretan u ovom klubu.”

“On je potpisao prije samo nekoliko mjeseci, ali napravio je ogroman uticaj – i dok ima ugovor od pet i pol godina, on je u dobroj poziciji.”

“Ne samo osoblje i igrači, ali također navijači i odbor, svi želimo da ga zadržimo ovdje još dugo, dugo vremena.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!