NaslovnicaVijesti"Bilić je fantastičan trener"

“Bilić je fantastičan trener”

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je izjavio kako će biti teško pobijediti West Ham kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, prenosi Anadolija.

Bilić je fantastičan

Uoči utakmice Manchestera i West Hama, Van Gaal je istakao kako Bilić svaku ekipu u kojoj se nalazi vrlo dobro organizira.

“Bilića vrlo dobro poznajem. Vidio sam kako je radio sa svojim dosadašnjim timovima. Uvijek ih dobro organizuje i obično postavlja ekipu defanzivnije. Bilić je fantastičan trener! Bit će ih teško poraziti, pokazali su to već ove sezone, jer su u gostima pobijedili više utakmica nego kod kuće, i to protiv najboljih ekipa”, rekao je Van Gaal.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Napomenuo je kako ga najviše zabrinjava što njegova ekipa postiže malo golova.

“Nedostatak golova nas sigurno treba brinuti, iako imamo najbolju odbranu u ligi”, rekao je Van Gaal.

Bilić u subotu ima priliku ući u historiju kao prvi trener koji je u jednoj polusezoni pobijedio svih “pet velikih” engleskog Premiershipa. Nakon što je s West Hamom porazio Chelsea, Liverpool, Arsenal i Manchester City, odlazi na Old Trafford na noge Manchester Unitedu.

“Manchester United ne igra dosadan nogomet, nisam siguran zašto to ljudi govore. Oni drže loptu u svom posjedu. Nisu tim koji će predati loptu protivniku i braniti se – i ne možete reći da je taj tip nogometa dosadan”, rekao je Bilić.

Analizu za ovu utakmicu (Manchester United – West Ham United) možete pročitati na našem sajtu

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!