NaslovnicaVijestiBilić napušta Besiktas

Bilić napušta Besiktas

Treneri su trenutno vrlo vruća roba na tržištu, jer više se spekulira o tome tko će voditi koji klub sljedeće sezone, nego o prelascima igrača iz kluba u klub. Jedan od onih koji će u svakom slučaju tijekom ljeta promjeniti klub je i Slaven Bilić trener Bešiktaša.

bilic_slaven_west__362155S1

Iza Bilića je solidna sezona u Bešiktašu, ali ipak nedovoljno dobra kako bi ostao na toj poziciji. Bilić se oprostio od mogućnosti da dođe do naslova Turskog prvaka iako je gotovo komletnu sezonu proveo u borbi za naslov i bilježio vrlo dobre rezultate u Europi. Postoji veliki interes za njegove usluge na otoku, a naravno najzainteresiraniji je njegov bivši klub West Ham.

 

 

Upravo čekičari ostaju na ljeto bez trenera, a dobro se zna da su Bilića pokušavali dovesti u već nekoliko navrata. Špekulacije je još više potaknula izjava predsjednika Besiktasa Fikreta Ormana koji je danas izjavio:

“Odlučili smo da Slaven Bilić odlazi na kraju sezone”

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Unibet ima mnoge razrade o prelascima igrača i trenera iz kluba, pa nam se čini vrlo logičnim pokušati odigrati da će Bilić na ljeto preuzeti West Ham. Konkurenti su mu Benitez koji će ipak vjerojatno tražiti neki bogatiji klub, dok Moyes teško da će se već vratiti u Englesku, a Bielsa ipak nije u ozbiljnim kalkulacijama. Koeficijent na tu okladu je 3.50.

West Ham

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!