NaslovnicaVijestiBilić priznao: Osjećam pritisak

Bilić priznao: Osjećam pritisak

West Ham je danas remizirao sa Middlesbroughom 1-1 i tako upisao svoj prvi bod nakon četiri uzastopna poraza u Premiershipu. To je ukupno četvrti osvojeni bod ekipe koju sa klupe vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić u dosadašnjih sedam utakmica u Premiershipu, što je najgori početak prvenstva za londonski tim još od sezone 1988/89 kada su i ispali iz elitnog natjecanja, Premiershipa.

Bilić

“Osjećam pritisak jer nisam zadovoljan s pozicijom u prvenstvu, zato jer smo nanizali četiri poraza, a to je ispod mojih standarda. Ali vjerujem u svoju momčad, ja sam veliki radnik.Iako danas nismo pobijedili, pokazali smo da je ova momčad još uvijek živa. Zajedno smo i to moramo malo češće pokazivati,” rekao je Slaven Bilić nakon utakmice pa je nastavio:

“Prekinuli smo niz poraza s ovim bodom, ali nadali smo se pobjedi s obzirom da smo igrali pred svojim navijačima i s momčadi koja je pri dnu ljestvice. Igrači su dali sve od sebe. Pokazali su karakter, duh i kvalitetu. To sam od njih i tražio, ali nije nam to bilo dovoljno za pobjedu.”

Veoma važan bod West Ham Unitedu danas je donio Dimitri Payet svojim sjajnim pogotkom, što je francuskom igraču prvi pogodak ove sezone kojeg je postigao iz 18-og pokušaja.

“Dimitri je zabio nevjerojatan pogodak, to je čista magija. Šteta je jedino što to nije bio i pobjednički pogodak. Trebali smo taj trenutak klase od našeg najboljeg igrača kako bi podigao čitavu momčad,” zaključio je Bilić

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!