NaslovnicaVijestiBilić: Svi znaju kako Leicester igra, ali oni opet pobjeđuju!

Bilić: Svi znaju kako Leicester igra, ali oni opet pobjeđuju!

Dva najprijatnija iznenađenja ove sezone u engleskoj Premier ligi su svakako ekipe Leicester Cityja i West Ham Uniteda, koji će se međusobno sastati u nedjelju na King Power stationu u okviru 34. kola Premiershipa.

Bilić Svi znaju kako Leicester igra, ali oni opet pobjeđuju!

Lisice se trenutno nalaze na liderskoj poziciji sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Tottenham, dok su Čekićari na šestom mjestu sa 52 boda, pet manje od četvrtoplasiranog Manchester Uniteda i pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Trener West Hama Slaven Bilić u izjavama pred ovu utakmicu je istakao da je već nakon nekoliko kola na početku sezone znao da će ovu ekipu Leicestera biti teško pobjediti, što se i obistinilo, ali da će njegov tim pokušati odnijeti bodove iz Leicestera.

“Moramo osvajati bodove želimo li završiti visoko na tabeli. Moramo li pobijediti Leicester da bi se plasirali u Ligu prvaka? Reći ću to ovako, moramo osvajati bodove ako to želimo ostvariti, pa i protiv njih”, odlučan je Bilić.

[su_bet365_live_koeficijenti]

West Ham je u posljednje tri odigrane utakmice ima tri remija, dok je Leicester u sjajnoj formi i već pet utakmica zaredom ne znaju za poraz, a nisu primili nijedan gol.

“Jako je teško igrati protiv Leicestera, raznovrsni su i imaju jako puno rješenja. Svi znaju da Vardyju ne smijete ostaviti prostora iza leđa, da Mahrez može proći tri ili četiri igrača i napraviti nešto nevjerovatno… U veznom redu imaju sjajne igrače koji lakoćom kradu lopte, a njihova kontra nevjerovatno je ubojita. I svi klubovi to već znaju, no oni to iz kola u kolo ponavljaju i pobjeđuju”, istakao je trener Lisica.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!