NaslovnicaVijesti''Bilo bi sjajno da je i Cristiano Ronaldo u Barceloni!''

”Bilo bi sjajno da je i Cristiano Ronaldo u Barceloni!”

Sjajni brazilski reprezentativac Neymar pruža fantastične partije ove sezone u dresu Barcelone i zajedno sa Lionelom Messijem i Luisom Suarezom čini fenomenalan trio MSN koji hara španskom Primera ligom i za koje većina sportskih stručnjaka kaže da su najbolji napadački trio u historiji koji je igrao zajedno.

''Bilo bi sjajno da je i Cristiano Ronaldo u Barceloni!''

I dok brojni mediji povezuju Neymara sa prelaskom u Real Madrid, Brazilac je na više nego zanimljiv način odgovorio da bi bilo lijepo kada bi prva zvijezda ”kraljevskog” kluba bila također na Nou Campu.

”Ronaldo je fenomen, jedan od najboljih ikada. Ja sam njegov veliki fan i siguran sam da bi se dobro uklopio i da bi bio podjednako dobar i u Barceloni”, rekao je Neymar u intervjuu za portugalsku Abolu.

Novinare je također zanimalo Neymarovo mišljenje o trenutno možda dvojici najboljih trenera na svijetu, odnosno postavili su mu pitanje da li više poštuje Pepa Guardiolu ili Josea Mourinha.

”Poštujem podjednako obojicu pomenutih trenera. Pratim već nekoliko godina njihov rad i radi se o izuzetnim fudnalskim stručnjcima. Ipak, za mene je definitvno najbolji Luis Enrique, baš kao što je i Barcelona najbolji klub na svijetu”, naglasio je Neymar.

[su_netbet_bonus50_veliki]

Sjajni Brazilac je kategorično odbio tvrdnje da momčad Barcelone pruža sjajne partije i da je najbolja zbog njihovog nevjerovatnog napada koji čine on, Messi i Suarez.

”Mislim da je cijeo tim zaslužan za naše uspjehe i da je ova ekipa jedna od najboljih ikada u historiji. Uživam dok igram sa svojim saigračima i priznajem da sam izuzetno ponosan što igram u ovoj ekipi”, zaključio je Neymar.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!