NaslovnicaVijestiBio je pred transferom karijere a onda mu se srušio svijet

Bio je pred transferom karijere a onda mu se srušio svijet

Bio je pred transferom karijere a onda mu se srušio svijet! U trećem krugu kvalifikacija za Evropsku ligu desilo se mnogo iznenađenja. Domžale je izbacilo Freiburga a hrvatski Osijek je bez poteškoća prošao nizozemskog velikana PSV. Upravo u tim klubovima skauti pronalaze nove igrače i talente koji su iznenadili svjetsku javnost svojim partijama a jedan od njih je igrač Osjeka Mateo Barać, ali kod njega je nešto drugačija priča.

Bio je pred transferom karijere

Hrvatski prvoligaš NK Osijek fenomenalnim partijama u dvomeču sa PSV-om dokopao se playoffa za Europa ligu te su tako na korak od plasmana u ovo elitno takmičenje. Oni su u PSV u ovje utakmice pobjedili sa rezultatom 1-0 te su se zasluženo probili do playoffa. Jedan od najzaslužnijih za to je Mateo Barać, za kojeg je interes pokazao Ajax.

>> Ronaldinho potvrdio da bi se mogao vratiti nogometu, ali pod jednim uslovom

Branič koji je odigrao fenomenalno obje utakmice, pred poetak sezone nije mogao ni zamisliti da bi do nekog transfera moglo doći, a o tome da pređe u Ajax vjerovatno nije moga ni sanjati. Holanđani su nakon dvomeča sa PSV-om poslali ponudu visku 2,5 miliona eura, koju su bez razmišljanja prihvatili u Osijeku i trnsfer je bio na pragu realizacije.

[su_live_koeficijenti]

Sve je bilo bajno i sjajno kao u najlješim snovima, ali sve je palo u vodu praktično preko noći. Nekadašnjem igraču Hajduka, rođenom Splićaninu 23-godišnjem Baraću se je srušio svijet, kada su mu na zdravstvenom pregledu u Ajaxu otkrili probleme sa srcem i zbog čega će u Ajaxu u narednim danima odlučiti da li će do transfera uopšte i doći. Sve je još uvijek otvoreno, ali kako stvari stoje od transfera nema ništa.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!