NaslovnicaVijestiBivša djevojka napala nekadašnjeg nogometaša Real Madrida: "Dok ti putuješ privatnim avionima,...

Bivša djevojka napala nekadašnjeg nogometaša Real Madrida: “Dok ti putuješ privatnim avionima, tvoj sin leži u bolnici”

Bivša zvijezda Real Madrida je 2016. godine, nezadovoljan minutažom, napustio klub i otišao u super bogati PSG, gdje također nije nije igrao. Parižani su ga prvo posudili španjolskom prvoligašu, Las Palmasu, a zatim EngleskomStoke Cityju, gdje Jese u ovoj sezoni nije igrao mnogo zbog ozljeda.

nekadašnjeg nogometaša Real Madrida

 

Ipak, Jese se našao na naslovnici online izdanja Marce, ali iz potpuno sramotnog razloga. Njegova bivša djevojka, Aurah Ruiz, sa kojom se razišao u januaru i s kojom ima i sina, Nyona, optužila ga je na društvenoj mreži Instagram zbog toga što je zapostavio svog sina. “Putuješ u privatnim zrakoplovima, objavljuješ fotografije dijamanata vrijedne tisuće eura, a odjeća od sina se pere u umivaoniku na ruke dok je tvoj sin zakovan na bolničku stolicu”, Ruiz je započela napad.

>> Evo što je Jose Mourinho uradio nakon sinoćnje utakmice protiv Seville

“Nastavit trošiti novac sa svojim prijateljima, nastavi, kupovati automobile i skupu odjeću, dok je tvoj sin suočen s velikim poteškoćama.” Dok se ja brinem za njega bez ikakve pomoći, ti si se odlučio da nam štetiš.”

[su_champions_league]

“Prvo sam ostala bez jedinog prostora u kojem bih se mogla odmarati, nakon toga sam ostala bez onih koji bi mogli donijeti hranu u bolnicu. Odmah nakon toga si mi rekao da moja obitelj i prijatelji trebaju platiti za sve. Obitelj se bori da gotovo svake sedmice dođu, umorni od posla, sve zato što ti ne želišpomoći. Oni dolaze zato što su ljudi i zato što zaista vole Nyana “, završila je Ruizova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!