NaslovnicaVijestiBivša ZVIJEZDA Barcelone se NUDI Realu! Jedan od najboljih želi na Santiago...

Bivša ZVIJEZDA Barcelone se NUDI Realu! Jedan od najboljih želi na Santiago Bernabeu

Tri godine bio je jedan od ključnih igrača katalonskog diva a sada je javno poručio kako ne bi imao ništa protiv da svoju karijeru nastavi u dresu Real Madrida.

Kada se preselio u Manchester United u siječnju ove godine u njemu su svi vidjeli igrača koji će Crvene đavoli vratiti na stare staze slave. No, Čileanac Alexis Sanchez se samo uklapio u sivilo prosječne momčadi Jose Mourinha, a do današnjeg dana još uvijek nije uspio vratiti formu u kakvoj je bio u vrhu svjetskog nogometa.

Ispostavilo se da i on ne voli stil koji gaji Jose Mourinho, zbog čega je već zatražio prodaju. Catalan Sport izvještava kako on iz Uniteda želi otići u siječnju, što je točno godinu dana nakon dolaska u ovaj klub.

ŠEFOVI UNITEDA OTKRILI: Mourinho ostaje menadžer Crvenih đavola i sljedeće sezone, ali samo pod jednim uslovom!

Spanjolski list je izvjestio kako je Alexis od svog agenta Fernanda Felicevicha zatražio da mora pronaći način za raskid ugovora. Prije dva tjedna, već je javno procurila vijest da je da je on svog klijenta ponudio PSG-u, a najnoviji podaci govore kako je Čileanac također ponuđen i Realu.

Španjolci su potvrdili da je Sanchez zaista ponuđen Realu, ali također da nije bilo konkretnih razgovora.

Ovo nije prvi put da su se ove dvije strane sastale u tom smislu. Kad ga je Barcelona dovela iz Udinesea, Real je također bio u borbi za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!