NaslovnicaVijestiZvanično: Bivša zvijezda Uniteda od naredne sezone u Stokeu

Zvanično: Bivša zvijezda Uniteda od naredne sezone u Stokeu

Zvanično: Bivša zvijezda Uniteda od naredne sezone u Stokeu! Mark Hughes marljivo radi nakon završetka sezone i polako sklapa igrački Kadar za narednu sezonu, koja mora biti mnogo uspješnija od ovogodišnje da bi zadovoljila ukuse čelnika Stokea. Zbog Toga je Hughes angažovao nekadašnjek igrača Manchestera i reprezentativca Škotske, Darrena Fletchera koji je u prošloj sezoni branio boje West Bromwich Albiona.

Bivša zvijezda Uniteda od naredne sezone u Stokeu

Darren Fletcher koji je u dresu Manchestera proveo trinaest sezone i osvojio brojne trofeje od naredne sezone nosiće dres Stoke Citya. Nakon što mu je istekao ugovor sa West Bromwich Albionom, Fletcher je potpisao za Stoke City koji sa klupe predvodi legendarni Mark Hughes. Škotskom reprezentativcu i kapitenu, ovo će biti treći klub u karijeri.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

“Sve se je odvilo veoma brzo, sretan sam što sam tu i što sam potpisao ugovor. Ovo je jedan fantastičan klub, sa sjajnim trenerom i sjajnim igračkim kadrom. Uživao sam u svakom provedenom trenutku u Manchesteru i West Bromwich Albionu, a ovo sada je novi izazov u mojoj karijeri, koji ću uspjeti savladati kao i sve prethodne izazove.” – rekao je Fletcher nakon potisivanja ugovora.

>> Klaas-Jan Huntelaar se vratio u Ajax

33-godišnjaka je nahvalio i Mark Hughes: “U zadnje dvije godine je dokazao da njegova želja za nogometom i igranjem istog nakon teške bolesti nije nimalo oslabila. Vjerujem da će sa svojim iskustvom i kvalitetom doprinijeti našoj ekipi i našim mladim igračima.”

Darren Fletcher je potpisao ugovor do 2019. godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!