NaslovnicaVijestiBivši Arsenalov igrač preskočio trening zbog Chris Browna

Bivši Arsenalov igrač preskočio trening zbog Chris Browna

Bivši Arsenalov igrač preskočio trening zbog Chris Browna. Meksički internacionalac je imao mnogo ovakvih ispada tokom svoje karijere, a njegova odluka da preskoči trening da vidi jednu hip-hop zvijezdu nije baš dobro prošla.

Bivši Arsenalov igrač preskočio trening zbog Chris Browna

Bivši Arsenalov igrač Carlos Vela se našao u vreloj vodi u Real Sociedadu, nakon što je uhvaćen na koncertu Chris Browna.

Meksički napadač je javio da je bolestan za trening u Baskijskom klubu kako bi otišao da vidi hip-hop zvijezdu.

Ali, Vela nije razmišljao o društvenim medijima, koji su uhvatili 27-godišnjaka kako uživa u svirci u Madridu zajedno sa bivšim saigračem Antoine Griezmannom.

Kao rezultat toga, Vela je odvojen od prvog tima Eusebio Sacristana, odluka je pala uz podršku Real Sociedadovog kapitena Xabi Prieto-a.

[su_bet_at_home_1]

“Trener je odlučio da Vela neće trenirati i kao grupa mi poštujemo tu odluku”, rekao je Prieto na konferenciji za novinare.

“Iznenađujuće je kada timski kolega ne dolazi na treninge. To nije dobro primljeno u svlačionici, a mi smo mu to i rekli.”

“Razgovarali smo sa Velom i prva stvar koju je učinio je rekao da mu je žao i da može vratiti vrijeme ne bi to uradio ponovo.”

To nije prvi put da Vela radi ovakve stvari. Dugotrajni spor sa meksičkom reprezentacijom, koja ga je izbacila iz Svjetskog prvenstva 2014. godine, također se odnosi na kaznu zbog partijanja.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!