Bivši golman Liverpoola iznervirao Kloppa

Liverpool je u četvrtak u okviru Europa lige odigrao 1:1 protiv ruske ekipe Rubina, ali nakon utakmice umjesto zvižduka, Jurgen Klopp je dobio aplauz.

golman Liverpoola iznervirao Kloppa

Jurgen Klopp još uvijek čeka na prvu pobjedu kao menadžer Liverpoola, a za prvu pobjedu s Liverpoolom će imati priliku u nedelju kada na Enfiled dolazi ekipa Southamptona.

“Ovo nije bila neka majstorska partija, ali nije ni najgori dan u mom životu. Bila je to zapravo zanimljiva utakmica, veliki izazov s obzirom na Rubinovu kvalitetu”, rekao je Klopp nakon utakmice, pa nastavio:

“Svi su mogli vidjeti da oni nisu loša momčad, vrlo su iskusni i posebno opasni kad imaju loptu. Tako su i zabili prvi gol, a hvatanje rezultatskog minusa je jedan od najvećih izazova u nogometu.”

“Tokom čitave utakmice momčad je igrala dobro – 98%, ali problem je onda dva posto koja nismo dobro odigrali”, završio je Klopp.

Među navijačima Liverpoola Klopp je dočekan kao spasitelj, pa tako nakon remija protiv Rusa, umjesto očekivanih zvižduka, dobio je pljesak. A to je jako dobro prokomentarisao bivši golman redsa David James:

“Prilično sam siguran da je Brendan Rodgers ostao na klupi, da bi dobio zvižduke nakon utakmice.”

BONUS
golman Liverpoola iznervirao Kloppa

Oznake: