NaslovnicaVijestiBivši Griezmannov menadžer: Evo do kada će Antoine ostati u Atleticu!

Bivši Griezmannov menadžer: Evo do kada će Antoine ostati u Atleticu!

Već duže vrijeme kroz medije se provlači priča o odlasku glavne zvijezde Atletico Madrida, Antoineia Griezmanna iz tog kluba. Atletico Madrid je sinoć u petom kolu grupne faze Lige prvaka savladao Romu sa 2-0 na Wandi Metropolitano i tako sačuvao izglede za plasman u osminu finala Ligu prvaka. Prvi pogodak za madridsku momčad postigao je upravo Antoine Griezmann u 69. minuti susreta sjajnim škaricama koje su obišle svijet.

Međutim, njegov bivši menadžer Eric Olhats danas je dao izjavu za francuski L’Equipe u kojoj predviđa do kada bi Griezmann mogao ostati u Atletico Madridu.

[su_bonus]

“Njegova situacija je vrlo komplicirana. Znam ga vrlo dobro i loša forma u posljednjim susretima je znak da se nešto događa. U nogometu je sve moguće, ali mislim da će priča između Atletica i Griezmanna ovog ljeta biti gotova”, rekao je Olhats koji je Griezmanna otkrio dok je Francuz bio tinejdžer.

>>ŠOK: Brazilska zvijezda osuđena na devet godina zatvora zbog silovanja!

Olhats se također osvrnuo na zvižduke koje su navijači Atletico Madrida uputili Griezmannu prilikom napuštanja terena u derbiju protiv Barcelone.

“Antoine će reći kako mora prihvatiti kritike jer su one dio igre, ali sam uvjeren kako ga taj odnos jako pogađa.”

Olhats i francuski nogometaš su ranije ove godine završili suradnju, ali su i dalje prijatelji i redovno razgovaraju, a u posljednje vrijeme sve češća su nagađanja kako bi Antoine Griezmann na ljeto mogao pojačati Barcelonu u transferu vrijednom 100 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!