NaslovnicaVijestiBivši napadač otkrio: Napustio sam nogomet zbog piva i roštilja

Bivši napadač otkrio: Napustio sam nogomet zbog piva i roštilja

Bivši talijanski reprezentativac i napadač mnogih europskih klubova, Dani Osvaldo, otkrio je kako je završio nogometnu karijeru zbog prevelike ljubavi prema pivu i hrani.

Osvaldo završio karijeru zbog piva

31-godišnjak je u svojoj karijeri igrao za ukupno 12 klubova, uključujući Romu, Southampton, Juventus i Inter, a odlučio je prestati baviti se nogometom u ljeto prošle godine.

Posljednji klub za koji je nastupio je Boca Juniors u rodnoj Argentini. Tamo je stigao iz Porta u ljeto 2016. godine, te nakon samo par mjeseci u klubu odlučio je okačiti kopačke o klin, te oprostiti se od aktivnog bavljenja nogometom.

Osvaldo završio karijeru zbog piva i roštilja

Kako otkriva, razlog zbog kojeg je to učinio je taj što više voli pivo i roštilj od novca.

U izjavi za talijanske novine La Gazzetta dello Sport, on je rekao: “Odlučio sam napustiti nogomet dok sam bio u Boci Juniors, bilo je previše ogovaranja. Nisam mogao izlaziti u grad, bilo me je strah ljudi.”

“Imao sam ponude od kineskih klubova, kao i klubova iz Lige prvaka, ali nisam se više mogao nositi s pritiskom.”

“Počeo sam mrziti ono što sam oduvijek volio. Nogomet zaslužuje poštovanje, ali ja preferiram pivo i asado (argentinski roštilj) ispred novca.”

Osvaldo je najbolje periode u karijeri imao u dresovima Espanyola i AS Rome. U katalonskom klubu je postigao 21 gol u ukupno 46 nastupa u dvije sezone, nakon čega je stigao u prijestolnicu Italije gdje je nastavio sjajnu formu i postigao 30 golova u 58 nastupa.

Nakon toga je dobio ponudu Southamptona za igranje u Premier ligi, koju je prihvatio i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.

U drugom dijelu svoje prve sezone u Engleskoj, Osvaldo se odlučio za odlazak na posudbu u Juventus, nakon čega su uslijedile i posudbe u Inter, te Bocu Juniors. Nakon toga je u ljeto 2015. godine stigao u Porto, u kojem se zadržao jednu sezonu, da bi se na kraju iste vratio u Argentinu gdje je i završio karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!