NaslovnicaVijestiBivši napadač otkrio: Napustio sam nogomet zbog piva i roštilja

Bivši napadač otkrio: Napustio sam nogomet zbog piva i roštilja

Bivši talijanski reprezentativac i napadač mnogih europskih klubova, Dani Osvaldo, otkrio je kako je završio nogometnu karijeru zbog prevelike ljubavi prema pivu i hrani.

Osvaldo završio karijeru zbog piva

31-godišnjak je u svojoj karijeri igrao za ukupno 12 klubova, uključujući Romu, Southampton, Juventus i Inter, a odlučio je prestati baviti se nogometom u ljeto prošle godine.

Posljednji klub za koji je nastupio je Boca Juniors u rodnoj Argentini. Tamo je stigao iz Porta u ljeto 2016. godine, te nakon samo par mjeseci u klubu odlučio je okačiti kopačke o klin, te oprostiti se od aktivnog bavljenja nogometom.

Osvaldo završio karijeru zbog piva i roštilja

Kako otkriva, razlog zbog kojeg je to učinio je taj što više voli pivo i roštilj od novca.

U izjavi za talijanske novine La Gazzetta dello Sport, on je rekao: “Odlučio sam napustiti nogomet dok sam bio u Boci Juniors, bilo je previše ogovaranja. Nisam mogao izlaziti u grad, bilo me je strah ljudi.”

“Imao sam ponude od kineskih klubova, kao i klubova iz Lige prvaka, ali nisam se više mogao nositi s pritiskom.”

“Počeo sam mrziti ono što sam oduvijek volio. Nogomet zaslužuje poštovanje, ali ja preferiram pivo i asado (argentinski roštilj) ispred novca.”

Osvaldo je najbolje periode u karijeri imao u dresovima Espanyola i AS Rome. U katalonskom klubu je postigao 21 gol u ukupno 46 nastupa u dvije sezone, nakon čega je stigao u prijestolnicu Italije gdje je nastavio sjajnu formu i postigao 30 golova u 58 nastupa.

Nakon toga je dobio ponudu Southamptona za igranje u Premier ligi, koju je prihvatio i od tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom.

U drugom dijelu svoje prve sezone u Engleskoj, Osvaldo se odlučio za odlazak na posudbu u Juventus, nakon čega su uslijedile i posudbe u Inter, te Bocu Juniors. Nakon toga je u ljeto 2015. godine stigao u Porto, u kojem se zadržao jednu sezonu, da bi se na kraju iste vratio u Argentinu gdje je i završio karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!