NaslovnicaVijestiBivši nogometaš Manchester Uniteda otkrio ODVRATNU naviku koja mu je omogućila da...

Bivši nogometaš Manchester Uniteda otkrio ODVRATNU naviku koja mu je omogućila da poveća fizičku moć!

Park Ji-Sung i dalje je jako voljen u Manchester Unitedu unatoč tome što je napustio klub prije šest godina. Koreanac koji je na mala vrata je došao u United, otkrio je odvratnu naviku koja mu je u počecima karijere pomogla da poveća fizičku moć.

nogometaš Manchester Uniteda

Sir Alex Ferguson je priznao da je pogriješio što nije uvrstio veznjaka u finalni meč Lige prvaka 2008. godine, a s obzirom da su Crveni đavoli osvojili Ligu prvaka, izjava Ferguona još više dobija na značaju.

Ovaj veznjak, južnokorejska legenda, proveo je sedam godina na Old Traffordu prije no što je potpisao za Queens Park Rangers, na zalasku karijere.

>> DA LI SE SJEĆATE?! Kada je Barcelona zadnji put primila pet golova Messi je imao 16 godina, a ovako je TADA izgledao sastav!

Nakon QPR-a je otiša u PSV Eindhoven na posudbu, a zadnji dodir sa nogometom je imao je igrajući za za De Montfort Univerzitet u Leicesteru, gdje je išao na studij nakon što je okačio kopačke o klin.

[su_bet365_100_bonus]

Suočavanje s bivšim profesionalcem moralo je biti fenomenalno iskustvo za njegove kolege studente, a bivša zvijezda Premier lige pokušao je dati još neke inspiracione savjete mlađim igračima otkrivajući jednu od tajni iz početaka njegove karijere.

Park je ostao zapamćen svima kao radilica na terenu, igrač koji je fizički izuzetno slab ali sa velikom izdržljivošću. Park je nedavno objasnio da je, kada je bio mlađi, bilo zabrinutosti od strane njegove porodice da nije dovoljno velik, potičući ga da poduzme posebne mjere.

[su_bonus]

“Moj je otac išao loviti divlje žabe”, rekao je Park za engleski The Sun.

“Bio sam mršav i slab, a moj je otac čuo kako sok od žabe može postaknuti rast i povećati i snagu. Osjećao sam jako, jako loše, ali morao sam ga piti jer sam želio biti nogometaš i svi su rekli da trebam biti veći i jači. Žabe su kuhane, a potom pretvorene u proteinski napitak. To je bilo veoma davno, prije vremena kada si mogao otići u trgovinu i kupiti proteinski šejk.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!