NaslovnicaVijestiVelšanin ponovo u centru pažnje: Dok je Real Madrid igrao najvažniju utakmicu...

Velšanin ponovo u centru pažnje: Dok je Real Madrid igrao najvažniju utakmicu sezone, Bale se šprdao na klupi!

Gareth Bae je ponovo primjećen kako se šprda na klupi Real Madrida, dok je njegov klub igrao najvažniju utakmicu sezone protiv Granade.

Velšanin ponovo

Velšanin je tijekom vikenda nasmijao sve navijače sa svojim ponašanjem na klupi, kada je stavio masku na oči i spavao tijekom utakmice protiv Alavesa u kojoj je bio neiskorištena zamjena.

Jasno je da 30-godišnjak smišlja nove ideje kako bi se zabavljao i sinoć je to također radio protiv Granade.

Bale je viđen kako namotaje trake za zglobove i pravi od njih dalekozore preko kojih je pratio utakmicu samo 15 minuta nakon što je utakmica počela.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!