NaslovnicaVijestiBivši suigrač otkrio da se Verratti osjeća poput zatvorenika u PSG-u

Bivši suigrač otkrio da se Verratti osjeća poput zatvorenika u PSG-u

Bivši golman Paris Saint Germaina Salvatore Sirigu otkrio je da se njegov bivši suigrač Marco Verratti osjeća poput zatvorenika, s obzirom da mu francuski klub ne dozvoljava da napusti klub.

Verratti se osjeća poput zatvorenika u PSG-u

U izjavi za L’Equipe, trenutni golman Torina je rekao: “Moglo bi se reći da je Verratti poput zatvoreniak u PSG-u.”

“Igrač daje sve od sebe kada je motiviran. Ukoliko Marco želi napustiti klub to je zbog toga jer nije motiviran ili ima razlog za odlazak, a klub bi trebao razmotriti njegov zahtjev.”

“On je izvanredan igrač, nadam se da će donijeti pravu odluku zbog koje neće žaliti.”

Verratti je u posljednjih nekoliko mjeseci povezivan sa prelaskom u Barcelonu, međutim predsjednik Paris Saint Germaina ga želi zadržati na Parku prinčeva pod svaku cijenu.

“Klub ga želi zadržati jer je vrlo mlad i ima dosta iskustva, ali zadržavati ga u klubu protiv njegove volje je ubijanje njegove volje, jer on neće više biti isti igrač i u tome je problem.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_no1_for_tennis]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!