NaslovnicaVijestiBivši suigrač otkrio što je sve Mario Balotelli znao raditi dok je...

Bivši suigrač otkrio što je sve Mario Balotelli znao raditi dok je igrao u Interu

Mario Balotelli postao je poznat po mnogo stvari za vrijeme svoje nogometne karijere, koja i dalje traje, no većina stvari odnosi se na događaje izvan terena.

OIR_resizer

Donosimo vam jednu priču dok je Mario Balotelli bio igrač Intera iz Milana.

Balotelli je trenutno na posudbi u AC Milanu, a već je ranije imao priliku igrati za oba milanska kluba, a najveći dio karijere proveo je ozlijeđen u AC Milanu.

Talijan je u Interu igrao sa Brazilcom Kerlonom, a Brazilac je otkrio neke zanimljivosti vezane za kontroverznog Talijana.

“Balotelli je jako dobra osoba, no on je pravio nevjerojatne stvari izvan terena. Znao je doći na trening prije svih i pišao bi suigračima po kopačkama.”

Kerlon je postao poznat kao mladić po raznim trikovima, no pravo izdanje od njega u Interu nikada nismo uspjeli vidjeti.

Mario, Mario…

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!