NaslovnicaVijestiBivši trener Real Madrida otkrio zašto je Ronaldo bio igrač kojeg je...

Bivši trener Real Madrida otkrio zašto je Ronaldo bio igrač kojeg je najteže trenirati

Bivši trener Real Madrida Fabio Capello otkrio je da je legendarni brazilski napadač Ronaldo igrač kojeg je najteže trenirati, nakon što je preuzeo ‘kraljevski klub’ u ljeto 2006. godine.

Zašto je Ronaldo bio igrač kojeg je najteže trenirati

Ovaj dvojac se nije slagao najbolje u klubu iz španjolske prijestolnice, zbog čega je Ronaldo napustio klub sredinom sezone, te otišao u Milan. Kako kaže talijanski stručnjak, Ronaldova težina je bila glavni problem.

U izjavi za Football Italiju, Capello je rekao: “Igrač kojeg je najteže bilo trenirati je ujedno i najbolji igrač kojeg sam trenirao, Ronaldo il Fenomeno.”

“Otkrit ću vam i zašto. Stigao sam u Real Madrid i sezona je počela, a on se oporavio od povrede u novembru/studenom.”

“Bio je težak čak 96 kilograma. Pitao sam ga koliko je kilograma imao kad je osvojio Svjetsko prvenstvo, a on je odgovorio 84. Zamolio sam ga da pokuša doći barem do 88 kilograma.”

“To je bila sramota, nije želio napraviti ni najmanju žrtvu. Izgubio je tek dva kilograma i to je bilo najbolje što je mogao. U napadu je odigrao tri utakmice u tandemu sa Ruud Van Nistelrooyom i izgubili smo sve tri utakmice.”

Capello je također otkrio da je teško izlazio na kraj sa bivšim napadačem AC Milan i Real Madrida, Antoniom Cassanom.

“Svi smatraju da je Antonio Cassano igrač sa kojim je najteže raditi. Antonio je bio mlad, odličan na terenu, ali lud izvan njega. Trebalo je mnogo raditi s njim, mnogi suigrači u timu su mu ponekad pomagali da se smiri.”

Legendarni Ronaldo je napustio Real Madrid i otišao u AC Milan u januarskom prelaznom roku u istoj sezoni kad je Capello stigao na Santiago Bernabeuu. Nakon jedne sezone u Milanu, vratio se u rodni Brazil gdje je igrao u dresu Corinthiansa prije nego što je otišao u zasluženu mirovinu 2011. godine.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!