NaslovnicaVijestiBivši vodeći svjetski talenat: Freddy Adu pronašao novi klub!

Bivši vodeći svjetski talenat: Freddy Adu pronašao novi klub!

Nekad vodeći svjetski talent Freddy Adu, koji je u počecima svoje karijere bio smatran Peleovim nasljednikom, po svemu sudeći pronašao je novi klub, čak 14. u karijeri!

Freddy Adu pronašao novi klub

On je debitovao sa samo 14. godina za D.C. United u američkom MLS-u, a par tjedana nakon debija postigao je i svoj prvi gol, postavši tako najmlađi strijelac u povijesti ovog takmičenja. Mnogi su mu u to vrijeme predviđali sjajnu karijeru, i uprkos probi koju je imao u Manchester Unitedu, njegova karijera nikad nije krenula pravim putem.

[su_bbworld]

Bivši američki reprezentativac je promijenio 12 klubova od odlaska iz D.C. Uniteda 2006. godine, a najveći za koje je igrao su Benfica i Monaco. U karijeri je igrao za klubove iz Sjedinjenih Američkih Država, Portugala, Francuske, Grčke, Turske, Brazila, Srbije, te Finske. U posljednje vrijeme Amerikanac ima dosta problema sa pronalaskom novog kluba, ali to će se ubrzo promijeniti. Prema pisanju švedskih medija, krilni igrač će uskoro zaigrati i u toj državi.

Kako se piše, klub koji je zainteresovan za njegovo dovođenje je trećeligaš Oskarshamns AIK. Na pitanje novinara o mogućem Aduovom dolasku, njihov trener Mikael Persson je rekao: “Ne želim pričati o igračima koji nisu naši. Ne želim doprinositi špekulacijama.”

[su_no1forfootball]

Piše se kako Adu želi doći u Oskarshamns AIK jer klub ima jako zanimljiv plan. Naime, u narednih pet sezona žele doći do prvog ranga švedskog nogometa, te su spremni uložiti velike novce, a Adu je navodno prva zvijezda u nizu koja će im pomoći u tome.

Prije dvije godine on je priznao kako mu je velika medijska pažnja na počecima karijere uzrokovala daljni razvoj iste, te da se nikad nije uspio u potpunosti oporaviti: “Neću lagati, to sve mi smeta, boli me. Imam samo 26 godina. Da, imao sam teških trenutaka u svojoj karijeri, ali sam imao i dobrih također. Na kraju krajeva, ne mogu kontrolisati ono što ljudi govore o meni. To nije bio moj izbor da me uspoređuju sa Peleom kad sam stigao u ligu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!