NaslovnicaVijestiBLACK FRIDAY: United svoju zvijezdu prodaje ISPOD "REALNE" CIJENE!

BLACK FRIDAY: United svoju zvijezdu prodaje ISPOD “REALNE” CIJENE!

Život Paula Pogbe u Manchester Unitedu od samog dolaska prilično je kompliciran i pun raznoraznih šokova, te je samo pitanje vremena kada će Francuz napustiti ekipu sa Old Trafforda.

Tkva situacija je uglavnom zbog odnosa s trenerom Joseom Muorinhom sa kojim već neko vrijeme nije na istoj valovnoj duljini. Kad se vratio na Old Trafford prije dvije godine iz Juventusa, Pogba definitivno nije očekivao ovakav razvoj situacije.

BARCELONA IMA PROBLEM U UGOVORU DEMBELEA: Evo koliko će novca morati da plate Dortmundu, ukoliko prodaju Francuza!

Njegova želja trenutno je što prije napustiti Crvene vragove, a interes je pokazao upravo Juventus. Talijanski Tuttosport izvještava da se Pogbe također žele “riješiti” u Unitedu jer ne pokazuje ono što su očekivali od njega. Štoviše, spremni su prodati ga za mnogo manje novca nego što su tdali za njega. U ljeto 2016. iz Juventusa su ga doveli za 105 milijuna eura, a sada bi ga Stara dama mogla dobiti za samo 80 milijuna.

Međutim, transfer je otežava igračeva plata, koja je ogromna. Francuski veznjak u Unitedu zarađuje deset milijuna eura godišnje i želi zadržati istu plaću čak i kad se preseli u Juventus. Uz takvu plaću u talijanskom prvenstvu ispred njega bi bio samo Cristiano Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!