NaslovnicaVijestiBlanc: Doveo sam ga u PSG, a ovako mi vraća? Sramotno

Blanc: Doveo sam ga u PSG, a ovako mi vraća? Sramotno

Nakon što je Serge Aurier izrekao određene uvrede na račun Zlatana Ibrahimovića i trenera Laurenta Blanca, rukovodstvo Parižana se odlučilo da ga susprendiju iz ekipe.

Doveo sam ga u PSG

Jedan od navijača upitao je Auriera šta misli o treneru Laurentu Blancu, a njegov odgovor je bio: ” On je pi… koja miluje Zlatana po jaj…”

Ove riječi su ga do daljnjeg udaljile od ekipe. Aurier je izbačen iz tima i vjerovatno ga čeka kazna.

Laurent Blanc je bio razočaran nakon što je čuo za ovo, jer je on Auriera doveo u PSG.

“Jako teško sam to primio… Svatko ima pravo na ovom svijetu na svoje mišljenje, ali ja sam njega doveo u PSG i posebno inzistirao na tome, te ovo mi je hvala za sve?”, kazao je Blanc, te dodao:

“Sada se treba dobro pripremati za osminu finala Lige prvaka koje će gledati na TV-u. Sramota jedna. Kaznio je sam sebe, ali što je još važnije kaznio je i klub. Snosit će posljedice zbog toga što je napravio.

Serge Aurier je karijeru započeo u Lensu, gdje je odigrao 48 utakmkica te nije postigao ni jedan gol. 2012. godine prelazi u redove Tolousea, gdje je postigao osam golova u 72 utakmice.

Iz Tolousea 2014. godine stiže na posudbu u Paris Saint-Germain gdje je odigrao 14 utakmica. 2015. godine postaje službeno novi igrač Paris Saint-Germeina, do sada je odigrao 19 utakmica, te postigao dva gola.

2013. godine dobio je poziv za reprezentaciju Obale Bjelokosti. Za reprezentaciju Obale Bjelokosti odigrao je 25 utakmica.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!