NaslovnicaVijestiBliži se veoma žalostan dan za nogomet: Ronaldinho objasnio nekoliko stvari vezanih...

Bliži se veoma žalostan dan za nogomet: Ronaldinho objasnio nekoliko stvari vezanih za Lionel Messija

Lionel Messi je na listi strijelaca u La Ligi povećao svoj broj postignutih golova na 29, nakon što je u pobjedi od 3-1 protiv Leganesa postigao hat-trick.

Bliži se veoma

Dok je nogometni svijet slavio Ronaldove makazice protiv Juventusa, Messi je podsjetio sve na svoj talenat sa virtuoznim nastupom na Camp Nou.

Nema riječi kojima bi mogli poisati Argentinca, koji je Barcelonu odveo do ruba još jednog naslova La Lige i četvrtfinala Lige prvaka.

Messi je prošlog ljeta proslavio svoj 30. rođendan, ali još uvijek ne pokazuje znakove usporavanja.

Nitko ne broji dane do kada će Messi zaista biti u formi na Camp Nou, čak i ako su nogometni navijači potpuno svjesni da će se to dogoditi jednog dana.

[su_champions_league]

Zamjena peterostrukog dobitnika Zlatne lopte bit će gotovo nemoguć zadatak za Barcelonu.

Ousmane Dembele i Philippe Coutinho su stigli za naknade veće od 100 milijuna funti, ali nisu tako dobri pred golom kao što je to Messi.

Ronaldinho je razmišljao o tome što u budućnosti čeka Barcelonu bez njihovog slavnog čovjeka.

“Moramo držati palčeve i nadati se da će doći netko barem sa pola njegove sposobnosti”, izjavio je Brazilac., koji je proveo pet sezona u Barceloni.

Ronaldinho je pomogao Messiju tijekom progresije iz akademije do prvog tima, a 38-godišnjak je bio pun hvale za napadača Barcelone. On želi da nogometni navijači tretiraju Messija sa poštovanjem koje zaslužuje.

“Nikada se neću umoriti od eulogiziranja o Leu. On nije samo dobar igrač, on je izvrsna osoba, veliko ljudsko biće. On je takva osoba koju nikada ne možete prestati da hvalite,” dodao je Ronaldinho.

[su_bonus]

“A kada dođe na teren…onda bi mogli govoriti o Messiju cijelu godinu.”

“Razvija se sa svakom utakmicom. Leo je živa legenda i moramo ga tretirati sa mnogo poštovanja.”

Dobro rečeno, Ronaldinho.

Doista, to će biti baš žalostan dan kada Messi odluči da okači svoje kopačke o klin.

Umjesto da raspravljamo o tome gdje se on nalazi među velikanima nogometa, trebamo da uživamo u njegovoj igri dok još možemo. Jer će proći neko vrijeme prije nego bude postojao još neki igrač poput njega.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!