NaslovnicaVijestiBlokira njegov dolazak, jer ga nisu pitali za mišljenje

Blokira njegov dolazak, jer ga nisu pitali za mišljenje

Leo Messi u slobodno vrijeme vjerovatno obavlja posao sportskog direktora u Barceloni. U Barci su htjeli da dovedu nekadašnjeg igrača, ali Messi blokira njegov dolazak jer ga nisu pitali za mišljenje.

Blokira njegov dolazak jer ga nisu pitali za mišljenje

Kako prenosi španski portal Diario Gol, Lionel Messi se ne slaže sa upravom kluba da u svoje redove vrati odbjelog sina, Gerarda Delofeua, koji u zadnje vrijeme oduševljava svojim nastupima u desu AC Milana. Katalonci u njemu vide odličnu zamjenu za trojac MSN ( Messi, Suarez, Neymar).

[su_bet365_live_koeficijenti]

Kako stvari stoje prvu zvijezdu ekipe, Lionela Messija, niko iz uprave nije pitao za mišljenje, a javna tajna je da se pri svim transferima Barcelone zadnjih godina pita upravo Messi.

>> IMAO JE PRILIKU DA IH DOVEDE ZA SITNIŠ ALI IH JE ODBIO

On je mišljenja da uprava Barce želi Delofeua iz razloga što je on dosta jeftiniji od ostalih opcija koje se kataloncima nude. Naime, oni mogu vratiti Delofeua u klub zbog buy back klauzule koju su ugradili u ugovor kada su Delofeua prodavali Evertonu.

Poznato je da Messi nije zadovoljan transfer politikom kluba zadnjih godina. On želi da Barcelona dovodi kvalitetnija i atraktivnija pojačanja, a u upravi su svjesni da za takve igrače moraju izdvojiti mnogo više novca.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!